Gamle Typer Asbest Siding

Gamle Typer Asbest Siding  Asbest er en mineralfiber, der engang er blevet tilføjet til mange byggevarer for at styrke dem og øger deres evne til at isolere og modstå ild. Desværre er asbest også farligt for menneskers sundhed. Asbestfibre åndedræt kan forårsage lungekræft, kræft i brystet foring og lungescarring. Asbest siding, engang en populær dækning for ydersiden af ​​boliger, er ikke farlig, medmindre brudt eller beskadiget. Husejere bør dog være i stand til at identificere det, så de kan tage skridt i tilfælde af skade.

Helvedesild

Asbestcement helvedesild var den første type asbestfasering til rådighed. De efterligner træ sidesporede helvedesild i både form og størrelse og måler som regel ca. 12 inches ved 24 inches. Disse helvedesild er generelt grågrøn, grå-pink, hvid eller anden kedelig farve, og kan findes i boliger fra 1920'erne. De er lavet således, at udskiftning af en enkelt sten er forholdsvis let, så boligejere behøver ikke at fjerne store områder af sidespor i tilfælde af brud.

Fladt ark

Flad ark af asbestcement varierede fra 1/8 til en tommer tykt og var normalt omkring 12 meter lange med fire meter brede. De blev først brugt kun i industribygninger og kom kun i grå, men efterhånden farvede flade ark af asbestcement kunne findes både indenfor og udenfor Hylstre, trækorn og glatte ark var alle tilgængelige. Kompositprodukter, såsom Transitop-kompositionskort, tilladt for en stærk, isolerende og vedligeholdelsesfri finish.

Bølgepap

Bølgepap af asbestfasade mest anvendte i fabrikker, lagerhuse og skure, selvom bølgepapperne også i sidste ende blev brugt til dekorative formål. De blev fastgjort ved hjælp af de samme metoder som bølgepulver. Disse plader blev spidset til træstrimler eller klipet eller boltet til skinner. ted asbest ark var 27,5 inches bred og kom i længder op til 10 fod. Nogle bygninger var fuldstændigt indkapslet i disse ark.

Anden Artikel

Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Sådan fremstilles Trim Molding
Tilskud til restaurering af historiske hjem
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Materialeliste til opbygning af et skur
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
DIY Ceiling Lighting
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Typer af keramiske fliser installationer
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
DIY Dørstøbning
Sådan repareres køkkenlaminat
Sådan fjernes Windows Hardware
DIY Bamboo Gulv Installation
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Sådan Remodel et loft soveværelse
Miter Saw Anvend
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Sådan hældes en betonbord