DIY glasfiberbruser

DIY glasfiberbruser 

1.

Bor et hul i krydsfinergulvene til afløbsrøret ved hjælp af en hulsav, der matcher diameteren af ​​drænet. Mål placeringen af ​​afløbsrøret (afstanden og bredden) inden i bruserenheden med et målebånd på forhånd og overfør disse målinger til gulvet. Vær opmærksom på den ekstra afstand, som enhedens ydervægge vil føje til din måling.

2.

Monter brusebadet i glasfiberbrusen. Påfør en 1 tommers bred rør af blikkenslageren om linsens læbe først. Med en hjælper hjælper dig, vippe bruser på kanten. Sæt silen ind i bruserafløbet fra indersiden af ​​bruseret. Tryk det ind i Placer den nederste halvdel af silen i undersiden af ​​afløbet i glasfiberbruseren. Skru bunden og den øverste halvdel af silen sammen til silen lukker tæt ind i glasbrusebadets afløbshul.

4.

Skub bruserenheden på plads. Brug flere hænder til at hjælpe dig med at skyde enheden i position. det ned og forsigtigt glide det på plads, som om du vil glide et køleskab på plads. Silen skal passe ind i afløbshullet, og begge sidevægge i brusebadet skal løbe plum og flush med vægrammen.

5.

Skru glasfiberbruset på vægrammerne og fastgør det på plads. Huller er omkring kanten af ​​brusebadet for at fastgøre bruseren til vægrammerne. besæt 2-tommer sheetrock skruer gennem disse huller og ind i vægrammen med en skruetrækker.

Installation af et brusebad er en nødvendighed i et nyt hjem. Dette projekt er imidlertid skræmmende for uerfarne gør-det-selv. Der er en måde at håndtere dette projekt på blot nogle få nemme trin. Installation af en præfabrikeret glasfiber brusebad kræver kun minimal ekspertise. De installerer direkte i et badeværelse med de eksisterende vægrammer uden behov for gipsvæg eller cementgulvbrædder. Disse enheder har allerede krydsfiner og bruser bord forudinstalleret, hvilket gør projektet hurtigere og enklere.

Anden Artikel

Sådan Skær Miters i Crown Molding
Hvordan man designer et tag truss
Sådan Bygge Flise Badekar
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
Sådan installeres en granit skivebord
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Hvordan man laver en dørknap
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
Tilslutning af to støbekroner
Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
Sådan bygger du en dør i en kælder