DIY Shower Liner Installation

DIY Shower Liner Installation 

1.

Grip den nye justerbare gardinvej i hver ende og giv den en kvart omdrejning for at låse den op. Træk det til den længde, der kræves for at sikre, at den nye stang passer til din kabine. Monter ikke på væggen på dette stadium.

2.

Skub gardinringene på polen, og sørg for, at hver ring står i samme retning. Match antallet af ringe til hullerne på shower liner.

3.

Juster den nye gardinstang med den eksisterende stang, som brusebadet er afbrudt og forlæng det, indtil begge Endene er trykt presset mod hver væg. Drej det om at låse det på plads.

4.

Skub gardinringene gennem hullerne i brusebadets liner og klip dem i lukkede omgivelser. Start i den ene ende i stedet for i midten for at sikre, at hvert hul har en ring gennem det. den eksisterende gardinstang ved at tilføje gardinringe til det i stedet for at købe en ny gardinstang. Det kan dog være sværere at rengøre indersiden af ​​brusebadet, da både liner og gardin glider langs stangen sammen. Brusekabiner kan hurtigt blive snavset med vandmærker, sæbskum og meldug, hvilket gør brusebadet til at være ubehageligt. Beskyt dusjen fra dette ved at installere en liner for at forhindre vandet i at ramme det. Linerne sikrer, at gardinet ikke skal rengøres eller udskiftes som ofte, er relativt let at installere og holder dit brusebad rent og friskt. Liners giver også et ekstra niveau af privatlivets fred, hvis du har et gennemgribende brusebad.

Anden Artikel

Hvordan man designer et nyt badeværelse
DIY cykel opbevaring rack
Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
Sådan opsætter du en stige
Sådan bygger du en truss
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan justeres Starrett Micrometers
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
Island Countertop Ideer
Gulvmaling Slibetips
Sådan passer Cedar Shingles
Sådan finder du en god snedker
Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
Anvendelse af PTFE-tape
Hvordan man tegner husgulveplaner
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan Remodel et loft soveværelse
Instruktioner til installation af trægulve
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Sådan Bor Concrete