DIY Garage Design

DIY Garage Design 

1.

Gennemgå hjem design bøger og remodeling magasiner for at vurdere forskellige typer af garager. Lav noter om særlige funktioner, du vil medtage i dit eget design. Brug transportdøre kontra rulledøre, hvis dit hjem er meget eksklusivt. Opret en stejlere takhøjde for at gøre plads i garagen loftsrum til opbevaring, hvis du har brug for ekstra plads. Planlæg en bredere garage for at skabe opbevaringsplads langs vægge, især hvis din familie deltager i sport eller camping.

2.

Mål det rum, du kan allokere til at bygge garagen. Skitse størrelse og form på grafpapir ved hjælp af en firkant af grafpapir til at repræsentere fire inches af ægte rum. Placer garagetaget for at harmonere med dit hjems taglinje fra alle vinkler. Design overhæng på garagen, der blander med dit hjems overhøjder og rytmer også. Placer indbyggede garageporte i dine skitser for at passe dig i nærheden af ​​dit hus.

3.

Tegn indkøringsområdet i garagen for at passe godt sammen med din landskabspleje. Overvej at installere en buet indkørsel, hvis dette er hensigtsmæssigt. Placer garagen selv, der skal bygges på et lidt forhøjet område af din græsplæne, hvis det er muligt for at forhindre vandlækage fra jorden. Vælg dobbelt rulleportdøre. I de fleste tilfælde kan disse let monteres med automatiske garageportåbnere.

4.

Design garagevinduerne og dørene, så de passer til vinduerne og dørene i dit hjem. Installer et dormervindue i garagen, hvis du f.eks. Har en dormer på dit hjem. Brug en sidedør og sidevinduer i garagen, der matcher dem på dit hus, hvis begge bygninger er i nærheden. Køb en walk-out dør til garagen, der har ruder af glas, i modsætning til et solid glasark, hvis denne dørform bruges på en nærliggende dør på dit hus.

5.

Overvej at bygge et garagegulv med mindst 12 tommer hældt beton. Design sidevægge skal bygges på et lille fundament af blokkeblokke eller betonblokke, der hviler på betonfodninger. Du må ikke bygge sidevægge på en betonplade, hvis garagen er en to-etagers bygning, da grundvægge vil være nødvendige for at understøtte denne tungere struktur.

Tips og advarsler

< / p>
 • Indsæt metalgitterarbejde i garagens betongulv for at forhindre revner i løbet af årene.
 • Dæk ydersiden af ​​garagen med sidespor eller mursten, så det passer præcist til dit hjems yderside. Køb nok mursten ad gangen til både huset og garagen, hvis det er muligt, så farven vil matche præcist.
 • Tilføjelse af en garage til næsten ethvert hus vil øge ejendommens værdi. Du vil designe en garage, der er let tilgængelig og passer godt sammen med boligets arkitektur. Garagens taglinje bestemmer meget om formen og hvor godt det blandes med stilen i dit hus. Design en garage, der ser ud som om den altid har været på plads, ikke tilføjet senere. Opret altid en dobbelt garage, hvis dit budget tillader det. En enkelt garage kan se for lille og faktisk forringe dit hjems værdi.

  Anden Artikel

  Hardwood Vs. Laminat
  Hvordan man laver gulvlaminatgulv
  Sådan bryder du et beton hegn
  At lave konkrete hegnindlæg
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Sådan installeres en Toilet Flange Spacer
  Sådan tilføjes hylder til et skab
  Sådan Hang Wall Liner
  Den bedste måde at isolere et hus på
  Hvordan man opbygger en soffit
  Innovative Byggeværktøjer
  Sådan håndteres og snedkerarbejde
  Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
  Alternativer til køkkenbordene
  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  IBC Midlertidige Bygningskrav
  Spånplade Vs. Træ
  DIY Bamboo Gulv Installation