Badeværelse Opbevaring Ideer

Badeværelse Opbevaring Ideer  Uanset om dit badeværelse er lille eller stort, har du altid brug for mere opbevaring. Du vil måske opbevare dine håndklæder, holde ekstra forsyninger som badvæv og shampoo og har fornødenheder som et stempel på hånden for nem adgang. Der er mange forskellige måder at tilføje opbevaringsplads til på dit badeværelse.

Vægopbevaring

Tag et kig rundt på dit badeværelse, og du vil se tomt vægplads. I mange badeværelser er der tomt vægplads over toilettet, ved siden af ​​bruser og på væggen overfor bruser. Dit badeværelse kan have en skillevæg mellem toilettet og resten af ​​rummet, som kan bruges til opbevaring. Du kan slå ud i gipsvæggen i de tomme områder, slutte med maling og måske nogle paneler og skabe indbyggede opbevaringshylder. Du kan også vedhæfte døre til dine nye vægopbevaringshylder for at skabe badeværelsesgardiner.

Skabe

To af de mest almindelige steder til vægskabe er oven på toilettet og ved siden af ​​badekar eller bruser. Når du monterer vægskabe i dit badeværelse, skal du sørge for at bruge en stud finder og montere kabinetterne på træpindene for mere stabilitet. Fordelen ved et vægskab er, at toppen bliver en ekstra hylde til mindre ting som tandpasta, shampoo og sæbe.

Under vask

Selv det mindste badeværelse forfængelighed har nok skuffe og skabsplads til at gøre en forskel. Hvis du har en piedestalvask og har et desperat behov for mere opbevaringsplads, overvej at udskifte piedestalvasken med et traditionelt kabinet forfængelighed. Hvis du ikke ønsker at udskifte din piedestalvaske, kan du installere små fritstående frysere eller hylder under vasken, eller du kan lave et gardin til at pakke rundt om bunden af ​​vaskeskålen for at skjule, hvad der er opbevaret under vasken.

Bagsiden af ​​døren

Ved at installere kroge på bagsiden af ​​din badeværelsesdør skaber du et sted at hænge klæder, håndklæder og mode tilbehør som halskæder og armbånd. Du kan også installere et lille håndklædestativ og derefter hænge et lille sæt hylder fra det for at give dig endnu mere lagerplads.

Anden Artikel

Tips om aluminiumskæring
Typer af båndsagblad
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Badeværelse Vanitiy Idéer
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Sådan skæres en counter top til en vask
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Sådan Renew Keramisk Tile
Sådan fjerner du en Moen Brusekran
Sådan erstatter du brusebad
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Stålrammeværktøjer
Installationsvejledning til fladt tag
Sådan betjenes en skærebrænder
Sådan slår du et lys, der har en lysføler
Sådan Reface Pejse
Countertop u0026 Backsplash Designs
Sådan genoplives et Clawfoot Tub