Alternativer til køkkenbordene

Alternativer til køkkenbordene  Køkken bordplade design har udviklet sig langt ud over traditionelle laminat og træ. Der er flere alternativer til standard køkken bordplader på markedet. Nogle producenter har udgivet miljøvenlige design lavet af genanvendte eller bæredygtige materialer, der giver et køkken en unik følelse, mens andre producenter har skabt moderniserede bordplader, der er lige så holdbare som traditionel sten eller granit.

Genbrugsglas

Disse bordplader er faktisk små stykker af genbrugsglas blandet med cement eller harpiks til dannelse af en solid bordplade. De kommer i flere farver, og du kan blande glasstykkerne for at lave dit eget design. Disse holdbare bordplader ligner et mosaikdesign, der er installeret. Glasplader til genbrugsprodukter er et bæredygtigt produkt, og nogle få producenter bruger endda flyveaske fra kulfaciliteter i stedet for harpiks.

Rustfrit stål

Bordplader af rustfrit stål har et slankt udseende, der fungerer godt i moderne køkkener. For at skabe bordpladerne binder producenterne et lag af solid rustfrit stål til et lag af træsubstrat. Bordplader af rustfrit stål er plet, varme og modstandsdygtige over for skader. Ifølge hjem forbedringsguru Bob Vila er de den eneste type bordplade, der er sikker på at bleges.

Papirkompositter

Ifølge 'Sunset' magasinet bruger fabrikanter genbrugspapir certificeret af Forest Stewardship Council for at skabe Papirkompositerede bordplader, der gør dem til et bæredygtigt produkt. Bordpladerne er en kombination af harpiks og genbrugspapir. De kommer i flere farver og er nemme at installere selv.

Bambus

Slibekartede bambus limes sammen for at danne et solid køkkenbord. Bambus er et glimrende alternativ til traditionelle træplader, da designet har en mere moderne appel og bambus er en bæredygtig plantekilde. Imidlertid er bambus bordplader kun tilgængelige i en naturlig og mørkere brun farve, hvilket måske ikke er tiltalende for nogle kunder.

Anden Artikel

Sådan repareres et gulv og geninstalleres tæppet
DIY Betonpolering
Sådan installeres en soapdish i flise
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Hvordan man designer et betongulv
Sådan udskiftes Door Trim
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
CCD støvfjernelse
Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning
Hvordan man laver en dørknap
Hvordan man laver nye front cement trapper
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Billigste sidesporemuligheder
Sådan installeres Sky Lights
Hvordan man laver et hovedgærde med hylder
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan fjerner du byggematerialer
Hvordan man laver konstrueret løvtræ