Vinyl Siding Design Idéer

Vinyl Siding Design Idéer  Vinyl sidespor er et populært valg til eksteriør hjem design i USA. Det er et slidstærkt, langvarigt materiale, der er relativt nemt at vedligeholde og holde rent. Den eneste rutinemæssige vedligeholdelse, der kræves til vinylbeklædning, er lejlighedsvis strømvask for at fjerne overfladen af ​​støv og snavs. Vinyl sidespor design ideer kan passe ind med ethvert ydre spænder fra victoriansk til moderne design.

Farverige valg

Vinyl sidespor kommer i hundredvis af forskellige farver. Mens husejere skal vælge en farve, de elsker, bør de også være høflige af naboer. Det er aldrig en god ide at være 'det' hjem i nabolaget, hvor alle taler om på en nedsættende måde. Vinyl sidespor farve behøver ikke at efterligne eller matche farverne findes på omkringliggende hjem, men det bør supplere dem. Hvis du ikke har nogen naboer, er du velkommen til at vælge, hvilken farve som helst, der fanger dit øje. Husk dog, at mørkere farver har tendens til at falme over tid på grund af solens eksponering. Lys farver afspejler solen og vil igen modstå fading.

Stilfuld Design

Vinyl sidespor er fremstillet til at efterligne udseendet af skovlskæringen og holdbarheden bestemmes af tykkelsen. Generelt har de fleste boligforbedringsbutikker vinyl-sidespor, der måler 0,040 tommer til 0,045 tommer tykt. Tykkere vinyl kan dog købes til en heftier pris. D4 og D5 vinyl sidesider er lavet til at efterligne udseendet af to forskellige kurser af træ. Hollandsk lap vinyl sidespor er formet som traditionel hollandsk træ sidespor og er en anden almindelig vinyl sidespor stil. Brug en internet søgemaskine til at undersøge D4, D5 og hollandsk lap vinyl sidespor typer. Besøg din lokale boligforbedringsbutik for at få et bedre overblik. Tøv ikke med at spørge et salgstilknytning fordelene og ulemperne ved hver vinyl sidespor type samt prisinformation.

Trim It Up

Vinyl sidespor trim gør et hjem skiller sig ud blandt mængden. Trim henviser til sidesporene, der rammer vinduerne og dørene til et hjem. At vælge en vinyl sidespor trim vil ikke kun forbedre det ydre skønhed i dit hjem, men vil hjælpe med at holde fugt fra at komme ind i det indre af dit hjem. Vinyl sidespor trim kan være så dekorativt eller så enkelt som du ønsker. Husk, ligesom du gjorde med farve, kvarteret du bor i. Gå ikke overbord med udførligt dekorativt trim, hvis de hjem, der omgiver dig, ikke har lignende egenskaber. En J-kanal er en af ​​de mest anvendte stykker trim rundt døre og vinduer, da det er det mest grundlæggende og enkle design. Flere dekorative mønstre kommer i form af kronformning med flissede hjørner.

Anden Artikel

Dele af en Trappe Railing
Sådan keramiske fliser en trappe
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
DIY Dørstøbning
Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Hvordan male en Trex Deck
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Hvad er melamintømmer?
Hjemmelavede indendørs brænderække
Sådan remodeles en mantel
Hvordan man maler udvendigt hus Trim
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
DIY Lav en forlængerledning til svejsere
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan Wire et husholdningsloft Fan