Typer af skruer og deres anvendelser

Typer af skruer og deres anvendelser  Skruer kommer i forskellige materialer som messing, rustfrit stål, nylon, aluminium, kobber, titanium og keramik. Skruetræningsformer, der er placeret på skruens hoved, bruges til at bestemme de værktøjer, der er nødvendige for at spænde eller løsne skruen. Tråd af skruer spiller en vigtig rolle i deres funktion, og hver type skrue har en række anvendelser.

Træ

Træskruer fås i forskellige materialer og skruehoveder og bruges udelukkende til træ. Disse skruer har en glat skaft og koniske langs den gevindskårne del af skruen. Den glatte skaft gør det muligt for skruen at trække to stykker træ sammen stramt og giver skruen mulighed for at gå helt ind i træet, så der ikke er nogen skrue, der stikker op over overflade. Skruens aftagning optimerer skruerne, der holder strøm i træ. Træskruer fås i messing, siliciumbrons, rustfrit stål og forgyldt stål. En række størrelser og målere er tilgængelige til træskruer.

Plader

Plademonteringsskruer er meget alsidige og kan bruges i træ, metal og glasfiber. Disse skruer er tilgængelige i pandehoved, fladt hoved, ovalt hoved og skivehoved. Panhovedskruer vil stikke over overfladen af ​​det materiale, der skal fastgøres, og flade hovedpladeskruer vil skabe et glat overfladeareal. Ovale hovedskruer ligner det flade hoved, men har en mere færdig udseende og lidt rund top. Skruer af metalplade af skivehoved er forsynet med et hexhoved og en spændeskive. Disse skruer fås i forgyldt stål og rustfrit stål. Måleinstrumenter til metalpladeskruer spænder fra 4 til 14 og har længder fra u0026 # xBC; tommer til 2 tommer.

Maskine

Maskinskruer, også kaldet komfurbolte, er stumpede og hovedsagelig bruges til at fastgøre metaldele sammen. Skruerne er fremstillet med fire grundlæggende hovedtyper; ovalt hoved, rund hoved, fladt hoved og fyldt hoved. Disse er almindeligt tilgængelige i stål eller messing; Men kan også købes med messing, nikkel, galvaniseret, cadmium, zink og kobberbelægninger. Belægningerne bidrager til at afskrække rust. Tilgængelige størrelser er 2 til 12 gauge og u0026 # xBC; tommer til 3 tommer. Diameterne af maskinskruer spænder fra u0026 # xBC; tommer til u0026 # xBD; inch.

Anden Artikel

Hook u0026 Loop Sleeving
Gør det selv Finishing en kælder
Sådan udskiftes Caulk i badeværelser
Mdf farer
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Dør Trim Options
Energieffektive kilder til varme
Sådan opsætter du en stige
Sådan Strip Concrete Sealer
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Installation af keramisk flise over beton
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Installation og finish af hårde trægulve
Typer af Gutters