Typer af pneumatiske værktøjer

Typer af pneumatiske værktøjer  På samme måde som Paul Bunyans yx gav plads til motorsaven, erstatter mange selvstændige deres håndværktøj og endda elværktøjer med pneumatiske værktøjer. Den trykluft, der driver pneumatisk kraft, kan pakke en smule, uanset om det er s til sømning, pounding eller skæring. Når du er bekendt med de typer af pneumatiske værktøjer, der er til rådighed, kan du bestemme, om du investerer i et sæt, er det rigtige for dig.

Spikpistoler

Pneumatiske sømpistoler skyder indramningspik for vægge, tagspåner til fastgørelse helvedesild, finish negle til fint træbearbejdning og kabinet og et stort antal andre negle til alt fra at bygge betonformer til fastgørelse af beklædning. Negle ankommer i strimler, læsses i neglepistoler og fyres med hver træk af en udløser.

Skrue Pistoler

Pneumatiske skrue pistoler aflaster deres operatør af arbejdet med at gribe og holder hver skrue inden fastgørelsen. Disse værktøjer accepterer en stribe af almindelige formål eller tagskruer og individuelt føder skruer til et spids, hvor de lægges på en smule og fastgjort - alt ved at trække en udløser.

Malingssprøjter

Den pneumatiske malingssprøjte kombinerer maling og trykluft for at sprøjte og hurtigt frakke store områder med maling. Malingen lægges i et specielt kammer, og depression af en udløser får luft til at skyde malingen fra enden af ​​en pistollignende pistol. Spidserne på disse våben, kaldet dyser, kan ændres og justeres til at manipulere formen eller hastigheden af ​​malingssprayet.

Pounding Tools

Pneumatiske pounding værktøjer chip og pund væk på hårde overflader, såsom sten og beton . Dette værktøj ligner typisk en pistol med en mejsel fastgjort til sin ende. Depression af en trigger giver mulighed for pneumatisk kraft for at få mejsel til at ramme frem og tilbage. Store udgaver af disse værktøjer kan bruges til nedrivning, grave eller grøftning.

Boremaskiner

Forestil dig en elektrisk boremaskine, der er fastgjort til en luftkompressorslange, og du har et pneumatisk boreværktøj. Disse værktøjer ligner typisk det elektriske , pistol-greb bore, men brug trykluft til at skabe roterende bevægelse i stedet for en elektrisk motor. Disse værktøjer kan bruges til både fastgørelse og kedeligt, afhængigt af deres vedhæftning, kaldes lidt.

Slibemaskiner

Ligesom bor, pneumatisk mølle anvender roterende kraft, bortset fra i dette tilfælde spinder kraften en skive. Dette værktøj holdes typisk med to hænder, og det afhænger af typen af ​​spindeskive eller børste, der er fastgjort til dens ende, kan den bruges til at skære materialer , slib materialer eller endda polske materialer.

Sanders

Den pneumatiske sander skaber den fremadgående bevægelse, der kræves for at køre slibende papir på tværs af overflader. Som en elektrisk slibemaskine har dette værktøj en flad bund, som sandpapir er fastgjort til og en øverste håndtag. Disse t De er ikke aktiverede, men de skiftes enten til eller fra.

Skiftenøgler

Uanset om i bilmekanikerens butik eller ser på NASCAR, har du sikkert hørt den høje ratcheting af en pneumatisk socketnøgle. Auto arbejdstagere bruger pneumatisk, roterende kraft til at dreje stikkontakter og andre fastgørelsesværktøjer, oftest gennem et pistollignende, trigger-opereret værktøj. Mange pneumatiske skruenøgler er udstyret med drejningsmomentjustering til præcise automatiske bygnings- og reparationsprogrammer.

Anden Artikel

Kælderen Remodel Checklist
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Badeværelse Remodel Checkliste
Sådan Grout Slate Backsplash
Sådan fjerner badekar
Hjemmelavede indendørs brænderække
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan bruges baseboard Trim
Trappe Rail krav
Barn Building Ideas
Hvad er passiv solkraft?
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Sådan tegner du en dampbad
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Stil af Udvendig Trim
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Wallboard erstatninger