Sådan udskiftes en betonbruser

Sådan udskiftes en betonbruser 

1.

Fjern bruseromgivningen, hvis den stadig er på plads. Skær den eksisterende bruseromgivelse med en frem- og tilbagegående sav og skub om omgivelsen fra væggene med en hammer og keglestang.

2.

Skær det eksisterende afløbsrør, der er forbundet med den gamle bruserpande med den frem- og tilbagegående sav og træk den gamle bruserpande ud.

3.

Mål den nye bruserpande for at sikre, at den passer korrekt i det udbudte rum ved hjælp af et målebånd. Installer det på gulvet. Kontroller, at den nye pande passer korrekt i rummet. Markér placeringen af ​​det nye bruserpandeens afløbshul på gulvet med en blyant, der sporer omkring afløbshullet i gryden.

4.

Fjern bruserpanden fra brusebad og vippe det op på kanten. Installer et brusebad i afløbshullet ved først at placere en ring af rørleggerens kitt omkring silen. Monter den øverste halvdel af silen på afløbshullet og bunden på undersiden af ​​afløbshullet. Stram og skru de to halvdele sammen ved hjælp af en skruetrækker.

5.

Nivår undergulvet med snedkerens niveau. shims på gulvet for at få overfladeniveauet. Installer betonbrusepanden. Nivl panden, når den er installeret med shims og tømrerens niveau.

6.

panorering til vægtapperne med galvaniserede skruer og en kraftboremaskine. Monter et tilsluttet PVC-afløbsrør mellem silen og det eksisterende rensningsrør under gulvet. Få adgang til dette rør via loftet på gulvet under brusebadet.

7.

Monter dine brusebad surroundvægge på vægrammerne, eller tilføj skærebræt og fliser til væggene rundt om bruser.

En betonbruser fungerer som et bassin til bruseren. Det ligner en stor skål, der sidder på gulvet og danner bunden af ​​dit brusebad. Dette er adskilt fra og installeret før brusevægge. Gryden har et afløbshul, der passer op med afløbsrøret i gulvet. Vand løber ind i panden og derefter ned i afløbet når brusebadet tændes. Installation af en indebærer at rive den gamle pande ud og erstatte den med en ny.

Anden Artikel

Badeværelset Redecorating Tips
Sådan bryder du et beton hegn
Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Tin Køkken Backsplash Ideer
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Sådan fjerner du en Moen Brusekran
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Typer HardiePlank Siding
Sådan tegner du en dampbad
Gulvmaling Slibetips
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan stopper du luften under en dør
Fluorescerende lyspærer fakta
Køkkenventilation
Idéer til køkkenliv