Sådan laver du flise til loftet

Sådan laver du flise til loftet 

1.

Mål loftet ved hjælp af et målebånd. Multiplicer bredden af ​​rummet ved længden for at få arealet af rummet. Dette bestemmer, hvor mange fliser du skal bruge.

Snap en kalklinie over loftet, fra den ene væg til væggen overfor den. Tag en anden linje, der løber vinkelret Brug en T-firkant for at sikre en perfekt vinkelret vinkel.

3.

Bland den tynde morter i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Bland kun så meget som tyndt -sæt som du kan anvende på loftet i en halv time. Dette forhindrer det i at tørre ud og blive skør, og sørg for at dine loftfliser forbliver putte.

4.

Spred et lag tyndt morter med den skårne trowel. Spred nok til at dække pladsen på flere fliser ad gangen. Brug den flade kant til at sprede den tynde mørtel først, og brug den skårne ende for at lave riller i mørtel.Disse rum vil tillade flisen at holde sig til loftet ved hjælp af sugning.

5.

Læg din første flise med kalklinjen som en vejledning. Brug begge hænder til at Anvend et fast og jævnt tryk opad. Når der trykkes opad, fjernes en lille wiggle nogen luftbobler i den tynde morter og tillade flisen at sætte sikkert.

6.

Tilsæt plastikfliser på alle sider af flisen.

7.

Spred tyndtæt mørtel og installer fliser indtil du har dækket hele loftet.

8.

Sæt alle fliser, der ikke passer i enden af ​​en række eller mod vægge ved hjælp af en våd flis sav. Brug en flise scriber og fliser til at skære alle nødvendige kurver ind i fliserne for at passe rundt loftarmaturer, såsom lys eller fans. Lad det tynde mørtel hærdes i 24 til 36 timer. Henvis til instruktionerne på pakken, da tiden kan variere.

9. Fjern plastikafstandsstykker fra imellem fliserne, når mørtel er hærdet.

p> 10.

Bland injektionsmørtelen i overensstemmelse med instruktionerne på pakken.

11.

Spred fugemassen ind i mellemrummene mellem fliserne ved hjælp af en gummi trowel. Tør straks alt overskydende fuger væk fra fliseoverfladen med en fugtig klud. Tillad fugemidlet at helbrede i overensstemmelse med instruktionerne på pakken.

12.

Fjern eventuelt overblødning på fliseoverfladen ved hjælp af en fugtig klud og en cirkulær bevægelse.

Tips og advarsler

 • Brug af tyndt morter er afgørende for at have din loftholde sikkert. Den er tilgængelig hos enhver lokal hardwarebutik.
 • Brug altid beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller, når du skærer, skriver eller nipper til fliser.
 • I løbet af de sidste par år har hjemmebesøgende samfund omfavnet fliser som et æstetisk behageligt alternativ til konventionelle gulv-, væg- og loftsanvendelser. Selvom ideen om at holde flise til loftet kan virke skræmmende, er det ret ligetil. Ved hjælp af specialiseret mørtel, såsom tyndt sæt, gør installation af fliser i loftet næsten lige så simpelt som at lægge fliser på et gulv. Fliselofter er ideelle i områder, hvor der er højere fugtighed, såsom badeværelser, køkkener eller kældre.

  Anden Artikel

  Dør Trim Options
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
  Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
  Sådan dækker du et popcornloft
  Hvordan man laver travertinfliser
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Kraninspektionskontrol liste
  RICS Code of Professional Conduct
  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
  Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Omkostninger ved slab vs Kælder
  Sådan Skær Miters i Crown Molding
  Sådan bruges shims