Sådan installeres en glasfiber brusebad og badekar surrounds

Sådan installeres en glasfiber brusebad og badekar surrounds 

1.

Placér enden af ​​tømrerens niveau i kanten af ​​karbadet eller brusebadet, så det er lodret orienteret langs væggen. Niveau, indtil perlen hviler dødpunkt i urskiven og trække en linje op ad væggen for at markere installationspunktet ved hjælp af en blyant.

2.

Påfør en perle af silikoneklæbemiddel på bagsiden af ​​det første bruservægspanel. Filmen støtter på de klæbende faner på hver kant af panelet.

3.

Placer vægpanelet på plads på brusevæggene og tryk godt ned på kanterne, indtil båndet klæber på. Tryk på midten af ​​panelet på væggen, så det forbinder ordentligt. Gentag denne proces med mellempanelet og installer det på samme måde.

4.

Mål og skær et hul til kranen håndtag område ved hjælp af et målebånd og en kraft hul sav. Skær et hul stort nok til at lade vandhanen komme gennem panelet, når det er installeret. Påfør silikone klæbemiddel på bagsiden af ​​panelet og rundt om kanten af udskæringen. Fjern bagfilmen fra kanterne og installer dette panel på væggen.

5.

Påfør caulk rundt om badekarets og bruservæggenes søm samt mellem hver bruservægspanel. Brug silikone bruser caulking og en caulking pistol.

En glasfiber badekar surround passer over væggene omkring din karbad eller bruser. Fiberglasset fungerer som en barriere for fugtigheden produceret af brusebadet og beskytter væggene mod rådne. En bruser eller badekar surround kommer typisk i tre stykker, hver enkelt montering over en væg. Installationsprocessen er ret let at forstå, men der kræves færdigheder for at få det rigtigt.

Anden Artikel

Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Disc Sander Instruktioner
Sådan repareres køkkenlaminat
Sådan installeres offset diagonale fliser
Sådan oprettes en svalehale
Typer af båndsagblad
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Pneumatisk indramning og tagdækning
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
Sådan installeres en ny skorstensrør
Formålet med et Silt Fence
Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Sådan finder du en god snedker
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Badeværelset Redecorating Tips
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Sådan installeres Outdoor Patio Tile