Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan

Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan 

1.

Skær strømmen til det eksisterende loftarmatur ved sikringsboksen. Fjern den gamle armatur ved at skrue skruerne fast til loftet til el-kassen. Afbryd ledningerne mellem armaturet og den elektriske kasse, så ledningerne fra kassen hænger frit.

2.

Fastgør monteringsbeslaget fra ventilatorsættet til el-kassen ved hjælp af tilvejebragte skruer. Hullerne i beslaget skal være i overensstemmelse med standardhullerne i el-kassen.

3.

Monter din Westinghouse-ventilator, minus knivene. Gå det op ad stigen, sæt det på toppen. Brug ledninger til at forbinde den sorte ledning fra ventilatorhuset til den sorte ledning, der kommer ud af loftboksen. Tilslut de to hvide ledninger på samme måde. Sæt elektrisk tape rundt om forbindelserne.

4.

Drej den ledige jordledning fra el-kassen omkring den grønne skrue i ventilatorenheden og stram den.

5.

Løft ventilatorenheden op til monteringsbeslaget og fastgør den med de medfølgende skruer. Tænd for strømmen ved sikringsboksen for at teste ventilatormotoren og sørg for, at den er korrekt tilsluttet. Hvis det er, sluk for strømmen og installer blæserbladene som angivet, og tænd derefter for strømmen.

< p>

Tips og advarsler

 • Nogle Westinghouse fans kommer med et patenteret 'InstaLoc' system, der gør det meget nemmere at vedhæfte fanen til beslaget, da det bare drejer sig om. < / li> Loftsventilatorer er relativt nemme at installere i stedet for eksisterende loftslys eller anden elektrisk armatur. De fleste ventilatorsæt er udstyret med monteringsbeslag, som er konstrueret til at skrue på en elektrisk elboks i standard loft, og blæseren forbinder derefter til beslaget. Du styrer strømmen fra den samme vægkontakt, der styrede den foregående armatur.
 • Anden Artikel

  Sådan monteres en sort skorstensovn
  Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
  DIY: Porch Ceiling
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
  Sådan striber du maling ud af skabsdøre
  Sådan bruges en vinkel finder du
  Sådan Renew Keramisk Tile
  Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
  Gør det selv Finishing en kælder
  Problemer med indblæsning af celluloseisolering
  Sådan køber du en kommode
  Energieffektive kilder til varme
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Hvordan man designer en toscansk perle