Sådan installeres en Louvered Dryer Vent

Sådan installeres en Louvered Dryer Vent 

1.

Find det nærmeste mulige sted til tørretumbleren for udluftningen for at forlade huset. Kontroller begge sider af væggen for mulige forhindringer.

2.

Brug en blyant til at spore omridset af tørretankens rørledning på indersiden. Lågen har rørledningen fastgjort til den.

3.

Opret et pilothul i midten af ​​omridset. Brug en hammer til at banke et hul igennem begge sider af en spærreblokvæg. Kig igennem hullet for at kontrollere, at de reagerer i samme celle. Brug en boremaskine med en boreforlængelse og en 1/4-tommers borekrone til at bore gennem en træramme.

4.

Centrér louverkanalen over pilothullet på ydervæggen. Brug en blyant til at tegne en omrids af kanalen.

5.

Lav et hul i væggen 1/2-tommer større end omridset. Brug en hammer til at færdiggøre hullet i en spærreblokvæg. Brug en frem- og tilbagegående sav til at skære hullet i en skovramme.

6.

Brug metalstøbt tape til at sikre den væggennemtrængende del af kanalen til lamperfladen. Brug aldrig brændbart tape eller skruer til dette.

7.

Træk tørrerøret ud i væggen. Brug en blyant til at spore omridset af ventilationsfladen på ydersiden. Fjern tørretumblerens udluftning.

8.

Fjern eventuelle forhindringer på ydervæggen, der forhindrer udluftningen fra at passe ind i væggen. Dette kan indebære chipping væk stucco med en hammer eller skæring ydre sidespor med den fremadrettede sav.

9.

Skub udluftningen ind i væggen. Brug en boremaskine til at skrue ventilen på plads med 1-tommers skruer. Betonvægge vil kræve plastankere. Brug latex caulk til at forsegle kanten af ​​ventilen og dække skruehovederne.

10.

Sprøj ikke-ekspanderende skumfyld ud i spalten uden for kanalen, der trænger ind i indvendige væg. Skub den indvendige trimring over kanalen og tryk den ind i den fugtige skumfyldning. Skru ringen på plads, hvis skummet har tørret eller ikke strækker sig til væggen.

Tips og advarsler

 • Enhver kanal installeret mellem tørretumbler udluftning og tørretumbler skal være mindre end 25 meter. Hver 90 graders kanal albue er lig med 5 fod. To albuer og 15 fods kanal svarer til 25 fod.
 • Louvered tørretumbler er kun designet til væggennemtrængninger. Taggennemtrængninger kræver specielt designet tørretumbler.
 • Louvered tørretumbler har en dæmper, der forhindrer udvendige luftudkast. Installation af en louvered tørretumbler gør, at små fugle og dyr kommer ind i udluftningsrøret. Louvered tørretumbler samler mindre lint end maskindækkede ventilationskanaler. Luftrestriktioner forårsaget af lint, fugle og dyr skaber brandfare ved at hæve tørretumblerens temperatur til et niveau, der kan antænde brændbare begrænsninger. Korrekt tørretumbler rengøring hvert andet år kan eliminere disse farer i henhold til US Fire Administration.

  Anden Artikel

  Curb Ramp Krav
  Isolering Installation Tips
  Sådan formes en beton skorstensdæksel
  DIY Isolerende et loft
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Typer HardiePlank Siding
  Vinyl Siding Design Idéer
  Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
  Barn Building Ideas
  Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
  DIY cykel opbevaring rack
  Typer af vinduer til et trærammehus
  Indbyggede lys ideer
  Sprøjteskumisoleringsoplysninger
  Hvad er polymerbeton?
  Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
  Sådan Vandtæt En Brusekabine