Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning

Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning 

1.

Sluk for vandet på toilettet, og afbryd vandledningen ved hjælp af din justerbare nøgle for at dreje stikket mod uret. Fjern de to gulvbolte i bunden af ​​toilettet. Løft toilettet lige op og fjern det fra rummet.

2.

Rengør og tør det eksisterende gulv. Brug din kalk snap linje til at markere to linjer på tværs af gulvet, fra mid-wall til mid-wall, skærer midt i rummet. Sæt en tømrerens firkant i krydset, når du indstiller anden linje, og juster strengen efter behov for at være helt firkantet mod første linie.

Brug din flisebord at sprede flislim på midten af ​​gulvet over krydset mellem de to linjer og dækker så meget område som du kan nå fra en position. Du skal stadig kunne se linjerne gennem klæbemidlet.

4. Tryk på fire vinylfliser ned ad skæringen ved hjælp af linjerne som vejledninger. Sæt kanterne af fliserne mod hinanden først, når du lægger dem, slip derefter og tryk på den anden side.

>

5.

Spred mere lim og tryk flere fliser på plads, bygg ud fra midten langs linjerne i et gittermønster. Brug din barberkniv til at skære rundt i toiletrøret og ved siden af ​​væggene og badekar efter behov, måling og mærkning af fliserne med blyant for at gøre udskæringerne.

6.

Lad fliserne indstille en dag. Monter toilet igen.

Flisebelægning et badeværelse gulv kræver mere vanskelige nedskæringer til fliserne end i de fleste værelser, fordi du er nødt til at gå rundt karbad og toilet dræne. Dette gør vinylfliser meget lettere at bruge til et badeværelse end keramiske fliser, fordi vinyl er meget nemmere at skære: Alt du behøver er en barberkniv. Planlægger at være uden brug af badeværelset i mindst to dage.

Anden Artikel

Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Sådan erstatter du brusebad
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
DIY Refacing Keramisk Tile
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Oplysninger om badekarregulering
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Sådan indsættes en skorstensforing
Idéer til at lave en Trailer Porch
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Maskinværkskæringsværktøjer
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Indbyggede lys ideer
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Installation af en pejsblæser
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Hvordan man går grøn med apparater
Forskellige materialer til isolering
Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
Sådan Vandtæt En Brusekabine