Sådan installeres badeværelse fliser på væggen med lim

Sådan installeres badeværelse fliser på væggen med lim 

1.

Mål længden af ​​væggen for at finde midten. Marker det. Brug dit niveau til at tegne en lodret linje op ad midten af ​​væggen.

2.

Tegn en vandret linje langs bunden af ​​væggen, op fra gulvet ved højden af en flise plus 1/4 tommer. (Eksempel: Hvis de fliser du bruger er 4 tommer høj, skal linien være 4-1 / 4 tommer op fra gulvet.) Sørg for, at linjen er på niveau.

3.

Spred fliser lim langs bunden af ​​væggen med din klæbende trowel, der spænder over hele bunden og bringer den op over den vandrette linje. Du kan se de vandrette og lodrette linjer gennem kammønsteret i limen.

4. Tryk to fliser mod væggen, ind i limen, på hver side af den lodrette linje, med toppen af ​​fliserne opstillet under den vandrette linje. fliser lidt, når du trykker dem på væggen for at få en god forsegling i limen. Lad afstandenes nubs på siderne af fliserne rumme dem ordentligt til hinanden. Der skal være 1/4 tomme mellemrum mellem bunden af fliserne og gulvet, baseret på højden af ​​den vandrette linje.

5.

Installer resten af ​​bundens række på samme måde langs den vandrette linje. Brug en fliser til at skære fliserne på

6.

Spred ekstra lim på væggen over bundraden og begynd at bygge flisen opad i et gittermønster, række for række , starter hver række i midten. Nubs på siderne af fliserne skal holde dem alle ordentligt fordelt. Fliser hele væggen.

7.

Lad limen tørre natten over. Spred fugemuren over væggen, der starter øverst og arbejder nedad, ved hjælp af din fugemølleflyde for at trykke den i linjerne og skrabe den af ​​overfladen. Brug en fugtig svamp til at tørre den overskydende fugemasse ud.

Gulvfliser skal altid fyldes til gulvet, men vægplader kan fastgøres med enten mørtel eller lim. Lim er lettere at arbejde med, og er et godt valg til vægfliser, så længe fliserne er relativt lette. For et badeværelse, køb forseglede keramiske fliser (for at låse fugt) og sørg for at de 'er 1/4 tommer eller tyndere.

Anden Artikel

Trappe Rail krav
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Sådan installeres træ køkkenskabe
Trægulv Afslipningsmaterialer
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan installeres en slatwall
Sådan køber du en kommode
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Lydisoleringstips
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
Sådan identificerer du asbestpladefliser
Sådan Hang Wall Liner
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Tin Køkken Backsplash Ideer
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Sådan behandles Bare Wood
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs