Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament

Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament 

1.

Grav ned til fundamentet på dit fundament med en minigravemaskine fra et udstyr eller en forhandler eller et lejecenter. Skytten omkring huset skal være mindst 3 meter fra fundamentet og aftage lidt mod toppen for at undgå jordbrud.

2.

Brug din spadeskovl, fjern en grøft ved siden af ​​din grundfod ca. 12 inches dyb og 12 inches bred. Fyld gravgraven med 3/4-tommers grus. Læg 6-tommers drænflise på toppen af ​​grusgraven langs fodfoden. Fastgør hver ende af drænflisen med en 6-tommers T-stik, hvor du skal forbinde i sumpkassen i siden af ​​huset.

3.

Grav ned under fod med din spade skovl til hvor du skal vedhæfte din sump pit. Hullet skal være bredt nok til at indsætte et stykke 6-tommers drænflise.

4.

Brug betonsaven, skar et firkantet hul lidt større end diameteren af sump pit i hjørnet af kælderen gulvet hvor drænet fliser træder ind. Har en ven hæld vand over bladet, mens det skæres for at reducere støv. Hit det område, du skar med en slædehammer for at bryde betonen. Fjern betonen og grave ned omkring 3 fod for at lade sumphullet glide på plads. Sørg for at du har placeret indgangen afløbsflisehul fra ydersiden, og at hullet har en nedadgående stigning udefra.

5.

Sæt sumphullet i hullet og anbring en af ​​knock-out'erne mod åbningen til afløbspladen. Sumpegangen skal være lidt lavere end betonen. Skær en af ​​knockouts ud med en kniv. Skub et stykke 6-tommer drænflise gennem hullet udefra og fastgør det til sumpkassen ved at skubbe det gennem hullet du slog ud. Skær derefter drænflisen med hjælpeskiven og sæt den ind i 6-tommers T-tilpasningen.

6.

Tilbagefæld gravhuset omkring huset med 3/4 tommer klart grus, der forlader de øverste 8 tommer for almindelig jord. Brug nogle af den gamle jord til at fylde over sten og træk resten væk til dumpen. Brug gravemaskine spanden til at udjævne jorden og sørg for, at der er en lille stigning væk fra huset. Brug en stenhane til fin sortering og for at få klipperne ud af jorden.

7.

Bland beton i en 5-liters spand med vand, indtil konsistensen er som jordnøddesmør . Spred betonen i hjørnerne omkring sumpkassen. Brug en trowel til at glatte betonen og blande den ind i den eksisterende beton.

Tips og advarsler

 • Landskabspleje din gård efter at du har gennemført dit projekt er op til dig. Tilføj haver til ekstra interesse, eller brug blot græsfrø. Hvis du frøer din græsplæne, skal du sørge for at anvende strå på overfladen for at beskytte frøet fra solens varme og for at holde jorden fugtig. Vand to gange om dagen i mindst 4 uger.
 • Hvis du har et fundament i sten, bør du ikke udføre dette projekt, da væggene sandsynligvis vil falde sammen, hvis de udgraves. Se en professionel gravemaskine til rådgivning med stenfundament og afløbsfliser.
 • Ring altid til Digger's Hot- line før udgravningsarbejde.
 • Når der installeres et afløbssystem med en sumppit, skal en sumppumpe anbringes i pit og røres til ydersiden af ​​hjemmet.
 • Må Brug ikke maskiner under påvirkning af alkohol eller stoffer.
 • Vandinfiltrationsproblemer kan ødelægge et hjemmets fundament og forårsage en lang række fugt- og skimmelproblemer. Hvis vandinfiltrering er et problem, vil en udvendig drænfliseinstallation løse problemet, så længe der findes egentlige rynker og dyser på huset. Drænfliser omkring fundamenterne har små huller kaldet perforeringer, der tillader vand at sive ind i drænfliserne og transporteres til en sumpkasse inde i kælderen. Derefter kan vandet pumpes væk fra huset.

  Anden Artikel

  Sådan finder du fugtindholdet i træ
  Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
  Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
  Disc Sander Instruktioner
  Sådan installeres Beadboard Panel over flise
  Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
  Vinyl Siding Design Idéer
  Sådan Hang Wall Liner
  Installation af køkkenbordene
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
  Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
  Udvendige Vinyl Siding Farver
  Sådan bryder du et beton hegn
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Innovative Byggeværktøjer
  Sådan Bygge Flise Badekar
  Sådan installeres betonbinderblokke
  Idéer til Refinishing Tile Floors