Sådan installeres Accuride skuffeskinner

Sådan installeres Accuride skuffeskinner 

1.

Afbryd kabinettet til skuffens dias fra skuffen. Dette gøres ved at trykke på frigivelseshjælmen placeret inde i kabinettens skuffeskuffe. Skabmedlemmet er den større glidestykke, og skuffens sektion er mindre.

2.

Læg kabinettet på skuffeskuffen ind i kabinets åbning. Monter glideren nederst på åbningen på kabinets side ved at installere 5/8-tommers skruer gennem glideren og ind i kabinettet med en strømboremaskine. Bekræft, at skuffeskuffen er på niveau med et niveau.

3.

Installer det resterende kabinetafsnit af skuffeskinnerne i den modsatte side af kabinettet ved hjælp af 5/8-tommers skruer og en kraftboremaskine.

4.

Placer skuffesektionen på skuffeskuffen på skuffeskuffen. Glideren er monteret på siden af ​​skuffeskuffen. Sørg for, at diaset er flush med for- og bunden af ​​skuffeskuffen. Fastgør diaset til skuffeskuffen ved hjælp af 5/8-tommers skruer og en strømboremaskine. Gentag denne proces på den modsatte side af skuffeskuffen.

5.

Skub skuffeskuffen ind i skabets åbning. Bekræft, at skuffeskinnerne på skuffen og kabinets sider er korrekt justeret. De to sektioner af skuffens dias forbinder automatisk, når skuffen er slået i position. Træk ikke skuffeskuffen på plads, da det kan beskadige billedet.

Hvis dine skuffer ikke glider korrekt eller er brudt, kan du selv installere nye Accuride-skuffeskinner. Accuride tilbyder en række dias. En tre fjerdedel forlængelse lysbillet er den billigste. Disse dias gør det muligt at trække skuffen ud tre fjerdedele af vejen. Accuride tilbyder også et kugleleje komplet forlængerskuffe. De er installeret på samme måde.

Anden Artikel

Stil af Backsplashes
Sådan finder du en god snedker
Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Den bedste jord til komprimering
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Konstruktion Impact Tools
Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
Typer af lette badekar
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Omkostninger ved slab vs Kælder
Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd