Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine

Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine 

1.

Sæt den medfølgende chuck nøgle ind i et af nøglehullerne på enden af ​​chucken, og drej tasten mod uret for at løsne chucken. Chucken er på den øverste ende af boret og har tandhjul. Chuck-nøglen er et lille L-formet værktøj, der også har tandhjul på enden.

2.

Åbn chuckens kæber, når det er løs nok ved hjælp af dine hænder . Indsæt borekronen med den spidse spids, der udsættes for boringen, og begynd at dreje chucken med uret, indtil kæberne klemmer jævnt rundt om borekronen. Sørg for, at borekronen ikke kommer i klemme mellem chuckens kæber ved tilspænding.

3.

Stram chucken yderligere med den medfølgende chuck nøgle med uret. Hvis du ikke bruger chuck nøglen til at sikre borekronen i chucken, risikerer du at boret løsner fra chuckkæberne under brug.

4.

Installer bor ind i 'nøglefri' trådløse øvelser ved at indsætte borekronen på samme måde som du ville have en konventionel model, men ved at bruge din hånd til at dreje den anden krave af chucken for at klemme kæberne jævnt over stykket. Afslut tilspændingsprocessen ved at skifte boret til 'Forward' -operationspositionen, holde kraven på chucken og derefter trykke på udløserknappen. 'Forward' og 'Reverse' betjeningsomskifter er ved boreens udløserknap.

5.

Fjern en borekrone fra en 'nøglefri' boremaskine ved at gribe kraven på chucken, skifter betjeningsafbryderen til 'omvendt' position og derefter kortvarigt trykker på udløserknappen. Chuckens kæber adskilles fra borekronen og frigiver den.

Tips og advarsler < / h4>

 • Indsæt mindst halvdelen af ​​borekronens samlede længde i boret, inden du spænder chucken.
 • Værktøjerne har udviklet sig betydeligt gennem årene, og en af ​​de største fremskridt i branchen var den trådløse boremaskine. Trådløse øvelser drives af lavspændingsbatterier og tilføjer mere alsidighed på arbejdspladsen end deres ledede modstykker. Selvom ikke alle øvelser er udformet ens, er det nemt at indsætte en borekrone i en trådløs boremaskine. Brug beskyttelsesbriller eller beskyttelsesbriller, når du bruger din trådløse boremaskine.

  Anden Artikel

  Typer af pneumatiske værktøjer
  Sådan Reface Pejse
  Den bedste jord til komprimering
  Miter Saw Anvend
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Badeværelse Forbedring Idéer
  Installation og finish af hårde trægulve
  Sådan fjerner du beton på værktøjer
  Hvordan man laver travertinfliser
  Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
  Hvad er melamintømmer?
  At lave konkrete hegnindlæg
  Travertin Vs. Granit bordplader
  VVS Inspektion Checkliste
  Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
  Sådan hældes en stemplet betonvandring
  Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
  Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
  Sådan tegner du et brusebad billigt