Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør

Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør 

1.

Mål den forhængte dør og den grove åbning, hvor du har tænkt dig at installere døren for at være sikker på, at døren er den rigtige størrelse. Den grove åbning skal være ca. 3 tommer højere og 2 tommer bredere end døren, ifølge AskTheBuilder.com.

2.

Placér et 4-fods niveau på gulvet af grov åbning for at være sikker på, at den grove åbning på hængselsiden af ​​døren er lodret og plan. Hvis den grove åbning skal udjævnes, skal du glide mellem skovlens hængsel og den grove åbning for at rette op på dette område. Hammer en 4d finish søm i hver af shims for at sikre dem til gulvet.

3.

Løft bunden af ​​døren i den grove åbning, og vipp derefter toppen af døren på plads. Sørg for, at hængselstangen er skubbet tæt på skinnerne. Hammer flere 8 d finish negle ind i hængselsiden syltetøj for at sikre det til den grove åbning. Sørg for at lade neglene stikke ud omkring 1/4 tommer, indtil jamben kan udjævnes, ifølge AskTheBuilder.com.

4.

Hold niveauet mod jamb for at gøre Sørg for at det er niveau med væggen. Hvis det ikke er niveau, skal du justere jamb'en i overensstemmelse hermed. Når jamben er plumb med væggen, skal du genoptage neglene helt ind i hængselsiden.

5.

Stå på en stige og undersøge mellemrummet mellem jamb og øverst på døren for at sikre, at den er lige fra venstre mod højre. Kontroller den vertikale afstand mellem døren og låsesiden for at være sikker på at den er lige. Ifølge AskTheBuilder.com skal det vertikale mellemrum ikke være større end 1/8 tommer.

6.

Skub et par shims mellem låsesiden og trimmet nær toppen af ​​døråbningen, et andet par over bunden af ​​låsesiden, og et sidste par under strejkepladen. Hammer 4d finish negle i hver af shims for at sikre dem til trimmen. Dette gøres for at forankre låsestangen, så det er parallelt med døren.

7.

Skru hængslerne på den grove åbning ved hjælp af en elektrisk skruetrækker. Sørg for, at skruerne trænger ind den grove åbning helt for at forhindre sagging.

8.

Afskær den del af shims'en, der rager ud fra døren, med en værktøjskniv. En fintandsav skal bruges til Afskærme tykke shims, ifølge HammerZone.com.

Følg anvisningerne fra dørproducenten for at installere yderligere hardware, støbning eller isolering, der måtte være inkluderet i forhængte døre. Disse materialer varierer efter stil og fabrikant.

En forhængt dør har en selvstændig enhed bestående af en dørplade, jambs, hængsler, støbning og anden nødvendig hardware. Boligejere opdager ofte, at der er flere faktorer, der kan gøre det tilrådeligt at installere en indbygget indvendig dør i stedet for en fælles slabdør. Disse faktorer omfatter typisk fraværet af en dørramme eller en eksisterende dørramme, der er blevet alvorligt beskadiget. Selvom forhængede døre generelt er mere bekvemme end slabdøre, kan de være dyrere og sværere at installere alene.

Anden Artikel

Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan vurderer stilladser
Dele af en Trappe Railing
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Beton u0026 Husreparation
Slibeværktøj
Installation af keramisk flise over beton
Hvordan man går grøn med apparater
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
DIY Betonpolering
Sådan Wrap Window Trim
HVAC Duct Shaping Tools
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan stopper du luften under en dør
Solenergi u0026 Arkitektur
Sådan installeres terrassedørskærme