Sådan fjerner du Lugt Lugt

Sådan fjerner du Lugt Lugt 

1.

Åbn alle vinduer og døre i området for ventilation. Installer boksventilatorer i vinduerne for at cirkulere frisk luft i og lugt-tung luft ud. Hvis du kan bruge flere fans, skal du sørge for at man blår ind udefra og den anden blæser udad for at få det rigtige.

2.

Fyld en række overfladiske skåle med ufortyndet Hvid eddike. Omgiv det lakeret område med eddike skåle. Eddiken vil absorbere noget af lugten og vil sprede noget af sin egen stærke duft, som naturligvis forsvinder hurtigere end lakens lugt vil alene.

3.

Sprøjt luft eller den omgivende polstring med air freshener. Dette kan medvirke til i det mindste at maske lak lugt, indtil det falder naturligt.

4.

Aktiver en luftrenser i dit værelse. Disse maskiner filtrerer luften og fjerner små snavs og støvpartikler, der kan bære lak lugt og holde dem dvæle længere.

Tips og advarsler

 • Ventil dit arbejdsområde, inden du begynder at lakse. Dette vil skære ned på de stærke lugte lugte.
 • Sørg for, at dit luftrensfilter er rent, før du bruger det for at fjerne lak lugt. Kontakt producentens specifikke produktvejledning for rengøringsdetaljer.
 • Langvarig udsættelse for stærke lugte, som dem, der er fremstillet af lak, kan forårsage kropsirritation og andre sundhedsmæssige problemer. Tag passende forholdsregler ved håndtering af kemikalier.
 • Træprodukter, herunder dæk, møbler og andre stykker, der findes i hjemmet, er yderst udsatte for falning, revner og andet slitage, hvis de ikke er færdige korrekt. Et efterbehandlingsvalg er lak, en klar væske, der danner en beskyttende film over træet for at hjælpe langsomme eller forhindre skade og falme. Anvendelse af lak kan spare dine træstykker, men kan også gennemsyre dit hjem med en stærk og uønsket lugt.

  Anden Artikel

  Typer af lagskruer
  Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Hvordan man laver et rampe for skatere
  Dør Trim Options
  Hvordan man laver travertin gulvfliser
  Gør det selv Stone Fireplace Mantle
  Hvordan installerer du en indvendig trædør?
  Typer af Udvendig Stucco
  DIY Isolerende et loft
  Behandlede Træ og Skin Hives
  Sådan opbygges en enkel vinduesplads
  Typer af keramiske fliser installationer
  Typer af Railroad Hammers
  Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
  Karakteristik af Lyptus Trægulv
  Badeværelse Forbedring Idéer
  Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
  Gør det selv Finishing en kælder
  Sådan installeres træ køkkenskabe