Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen

Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen 

Gør væggen

1.

Marker centerlinjen for gipsvæggen over loftet med en blyant. Mål og mærke halvdelen af ​​gipsvægens bredde i begge retninger fra midterlinjen. Placer en kalklinie mellem disse to mærker. Placer en kalklinie i enden af ​​hver side af kælderen, at gipsvæggen støder op.

2.

Placer de 2-til-4, der er skåret til længden af ​​gipsvæggen på drypkluden. Placer metalpladerne på 2-til-4 i den rigtige position for at matche op med kalkmærkerne på loftet og i hver ende af 2-by-4. Skru metalpladerne i 2-ved-4 med træskruerne ved hjælp af den elektriske skruetrækker.

3.

Hold 2-for-4 op mod loftet, så det linjer op med kridtlinierne. Skru metalpladerne ind i loftet ved hjælp af træskruerne og den elektriske skruetrækker.

4.

Placer en 2-til-4, der er skåret til loftets højde ved hver ende af kælderen og ved midtlinjen markeret på loftet. Læg toppen af ​​2-ved-4'erne sammen med enderne af 2-ved-4, som nu er fastgjort til loftet.

5.

Hold toppen af to 2-til-4s til loftet 2-for-4 med et stud-rammeklip. Skru stifteenhedsklemmen i 2-til-4'erne ved hjælp af træskruer og den elektriske skruetrækker.

6.

Læg den 2-til-4, der er i centrumlinjen med 2-by-4 på loftet. Hold de to sammen med et stud-rammeklips. Skru stifteenhedsklemmen i 2-til-4'erne ved hjælp af træskruer og den elektriske skruetrækker.

7.

Placer en 2-til-4, der er skåret til det samme længde som den, der er fastgjort til loftet på gulvet mellem de to vertikale 2-ved-4'er. Fastgør de nederste ender af den vertikale 2-ved-4s til 2-ved-4 på gulvet med stud-rammer. Skru ind i træskruerne til stud-rammeklipset med den elektriske skruetrækker.

8.

Placér et skåret stykke gipsvæg, der har samme højde og længde som 2-by -4-ramme, du har lavet på forsiden af ​​2-til-4-rammen. Hammer negle gennem gipsvæggen og ind i 2-til-4-rammen.

9.

Klip en standard døråbning i gipsvæggen med motorsaven. Kassér det skårne stykke gips.

10.

Læg en dråbe klud imod bunden af ​​gipsvæggen. Gør gipsvæggen af ​​samme farve som bagvæggen med vægmaling ved hjælp af rullebørsten. Lad gipsvæggen tørre i to dage. Tag dørkluden ud af gipsens bund.

Gør døren til dit skjulte våbenrum

1.

Køb et spejlvægmonteringssæt, der er lidt større end dørkarmen fra en hardware- eller hjemmeforsyningsbutik. Montering af spejlvægmonteringskit ifølge instruktionerne ved hjælp af den elektriske skruetrækker, hammer og træskruer.

2.

Fjern de klæbende dækplader fra de glidende gulvplader. Fastgør klæbende side af glidende gulvplader til de fire hjørner på bunden af ​​spejlvæggenheden.

3.

Sæt en ren dråbe på gulvet. Sæt spejlvæggen på spejlsiden nedad på dråbekluden.

4.

Mål 2 fødder ned fra den venstre topkant af spejlvæggenheden. Lav en prik ved 2-fods mærket med blyanten. Mål 1 fod ned fra prikken lige lavet. Lav et andet mærke med blyanten ved 1-fods mærket. Mål 2 fod op fra den venstre bundkant af spejlvæggenheden. Lav en prik ved 2-fods mærket med blyanten.

5.

Placer et klaverhængsel på hver prikk. Læg klaverhængslene sammen med venstre side af spejlvæggenheden. Vedhæft træskruer til hver af klaverhængslene ved hjælp af den elektriske skruetrækker.

6.

Stil venstre væggen på spejlvæggenheden mod gipsvæggen en fod fra venstre side af dørramme.

7.

Vinkel klaverhængslet på gipsvæggen. Lav en prik inde i hvert af skruehullerne i klaverhængslerne på gipsvæggen. Flyt spejlvæggenheden væk fra gipsvæggen. Hammer en skifter bolt let ind i hver af de prikker, der er lavet på gipsvæggen. Sæt en skifteindsats i hvert af hullerne. Hammer skifteindsatserne i hullerne.

8.

Læg venstre side af spejlvæggenheden mod gipsvæggen en fod fra venstre side af dørkarmen. Vinkel klaver hængsler på gipsvæggen over de netop lavede huller.

9.

Sæt skiftbolte gennem hullerne i klaverhængslene og ind i hullerne i gipsvæggen. Skru skifteboltene i gipsvæggen med den elektriske skruetrækker.

10.

Skub højre side af spejlvæggenheden mod gipsvæggen, så dørkarmen er dækket op. Støvsuger omkring spejlvæggenheden for at fjerne væggen eller snavs fra gulvet. Tør spejlevæggenheden af ​​med en lofri klud.

11.

Træk højre side af spejlvæggenheden mod dig for at få adgang til dit skjulte våbenrum. Skub højre side af spejlvæggenheden tilbage til gipsvæggen for at skjule den igen.

Tips og advarsler

 • Reducer belysningen i kælderen for yderligere at skjule det skjulte våbenrum fra at blive set.
 • Fortæl ikke folk om dit skjulte våbenrum, fordi nyheden er sikker på at lække ud.
 • Et skjult våbenrum i kælderen giver mulighed for at opbevare dine våben og forsyninger, som ellers ville være sårbare, hvis dit hjem bliver invaderet, mens du er ude. Du kan bygge et skjult våbenrum i den eksisterende kælder uden at skulle rive eller rive vægge ud. Du bliver nødt til at opbygge en vægpartition samt forklare døren, der fører til dit skjulte våbenrum ved at gøre det til at synes at være noget helt andet.

  Anden Artikel

  Standardrørstørrelser
  Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
  Idéer til køkkenliv
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  DIY: Badeværelse maleri
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
  Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
  Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Innovative Byggeværktøjer
  Hvordan man bygger en fritstående pejs
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan installeres franske afløb i kælderen
  Bench Grinder Instruktioner
  Opbevaring Ideer til hylder
  Barn Building Ideas
  Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
  Sådan installeres en badekarplade
  Sådan justeres Starrett Micrometers