Sådan appliceres flise

Sådan appliceres flise 

1.

Sæt eventuelle områder i det rum, du vil flise, der ikke er engang. Dette inkluderer fjernelse af gammelt lim eller andet klæbemiddel.

2.

Brug målebåndet til at få dimensioner af rummet. Multiplicér længden af ​​rummet ved bredden af ​​rummet for at beregne området.

3.

Køb antallet af fliser du skal dække området og tilføje 10 procent mere i tilfælde af beskadigelse eller brud på fliserne under forsendelse eller installation.

4.

Brug kalklinjen til at markere en linje på tværs af længden af ​​rummet, så sørg for at den er vinkelret til kanten af ​​et rum med en T-plads. Hvis du fliser en væg, skal du bruge niveauet for at holde kridtlinjen lig med gulvet.

5.

Bland mørtelet i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Til vægge og lofter skal du bruge tyndt mørtel.

6.

Brug den skårne trowel til at sprede tilstrækkelig mørtel over rummet for at dække arealet af flere fliser. Hvis der fliser et gulv, start i slutningen af ​​rummet. Erfarne fliser starter ofte midt i et gulv, men starter i den ene ende er nemmere for begyndere. Hvis flisebelægning på en væg starter i bunden.

7.

Brug kalklinjen som vejledning, og placér den første flise. Påfør fast tryk med en lille vinkel for at sikre, at fliserne er sat korrekt.

8.

Placer afstandsstykker på alle sider af flisen.

9. < / p>

Fortsæt med at anvende mørtel og fliser indtil din første række er færdig. Gentag så mange rækker som du skal dække pladsen.

10.

Skær fliser med en vådsag, hvis det er nødvendigt i slutningen af ​​en række at lave fliserne skylles mod væggen eller kanten.

11.

Lad mørtel indstilles i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Dette vil typisk være mellem 24 og 36 timer.

12.

Fjern afstandsstykker imellem fliserne.

13.

Bland fuger i overensstemmelse med instruktionerne på pakken.

14.

Anvend fuger til mellemrummene mellem fliserne med gummiprofilen. Sørg for en tæt forsegling mellem fliserne, især hvis området bliver fugtigt. Tør overskydende fugemasse af med en fugtig klud.

15. Tillad fuger til at indstille i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Dette vil typisk tage mellem 24 og 72 timer. Brug en fugtig klud til at fjerne enhver dråbe tilbage på fliserne efter grout har sat.

Tips og advarsler

 • Hvis fliser gulv, skal du holde fodtrafik fra overfladen i mindst en uge for at undgå at skifte.
 • Al På måder bæres beskyttelsesbriller og sikkerhedshandsker, når du bruger en våde sav eller skærefliser på nogen måde.
 • Installation af fliser er en enkel måde at opdatere udseendet på dit hjem. Fliser kan bruges indendørs eller udendørs og fungerer godt i områder med regelmæssig høj fugtighed eller høj luftfugtighed. Tile kommer i en række mønstre og farver og kan variere i kvalitet og holdbarhed. Uanset om du vælger billige betonfliser eller dyre marmorfliser, er installationen ens, og et mellemstort værelse kan fliser på en weekend.

  Anden Artikel

  Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
  Hvordan male over gamle paneler
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Sådan tegner du en dampbad
  Ny teknologi til huse
  Sådan installeres en slatwall
  Miter Saw Anvend
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Sådan laver du en garagehylde
  Sådan repareres et gulv og geninstalleres tæppet
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
  Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
  Sådan installeres husholdnings tæppe
  Sådan limes tæppe til træ
  Hvad er fordelene ved træskruer?
  DIY: Badeværelse maleri
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
  Sådan fastgøres et træloft
  Design stil ideer til et toscansk tema