Sådan Lay Stone Floor Tile

Sådan Lay Stone Floor Tile 

Forberedelse

1.

Kontroller, at undergulvet er fast og niveau. Det er vigtigt, at du begynder med et fladt, jævnt underlag, før du påfører dine fliser. Hvis du har et ujævnt betongulv, skal du bruge en udjævningsforbindelse til at udfylde huller eller neddybninger i gulvet. Hvis du lægger fliser over enhver anden overflade, skal du måske lægge et krydsfiner substrat og / eller vandtæt membran, inden du fortsætter yderligere.

2.

Rengør undergulvet grundigt. Eventuelle snavs eller rester kan forhindre morteren i at klæbe til undergulvet korrekt. Brug et vakuum af god kvalitet til at fjerne snavs og støv. Hvis der er olieagtige eller klæbende pletter, tørres disse ned med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Lad gulvet tørre helt.

3.

Mål det samlede gulvareal, og klik derefter på kalklinier for at definere fliserens layout. Husk at tage hensyn til fugemasseforbindelserne, når du gennemfører denne opgave. Tag mærke til, hvor mange fliser der skal skæres ved grænsen af ​​layoutet, og hvor meget.

4.

Skær kantpladerne med en våd sav og 10 tommer diamantblad. Glat ned kanterne af de skårne fliser ved hjælp af en hvid sten. Dette vil fjerne eventuelle skarpe kanter, der kan skabe en sikkerhedsrisiko; Det sikrer også et ensartet udseende på alle kanter af dine stenfliser.

5.

Bland et parti thinset mørtel. Se de specifikke instruktioner på emballagen for vandmørtelforholdet og den nødvendige mængde.

Placering af fliser

1.

Anvend mørtel til overflade ved hjælp af en riflet trowel. Anvend kun nok til 2 eller 3 fliser ad gangen.

2.

Læg hver flise i morteren, tryk jævnt og fast for at sætte dem på plads. Indsæt mindst 2 plastafstandsstykker mellem hver flise for at sikre, at afstanden mellem hver flise er jævn.

3.

Kontroller, at den nyligt tilsluttede flise er lige ved hjælp af åndeniveauet. Gør dette med jævne mellemrum, mens du arbejder, og tryk på nogle høje punkter med gummibåtet. Det kan også være nødvendigt at øge eller reducere mængden af ​​mørtel, der anvendes under hver flise, da fliserne kan variere lidt i tykkelsen.

4.

Vent, indtil thinset mørtel har helbredt tørret). Denne gang varierer på produktet. Kontroller emballagen for den præcise hærdningstid.

Grout-applikation

1.

Bland en portion usandet fugemasse i henhold til Blandingsanvisningerne på emballagen.

2.

Sprøjt fugemidlet over fliserne ved hjælp af fugemængden. Brug en svamp til at tørre enhver overskydende fugemasse på fliserne.

3.

Lad foderet tørre helt i henhold til den hærdningstid, der er angivet på emballagen. < / p>

Tips og advarsler

 • Hvis du har valgt et porøst stenprodukt, kan det være nødvendigt at forsegle det med en fliseforsegling for at kunne produktet være slidt og rive. Tætningsmidler skal anvendes i den indledende installationsfase og periodisk gennem gulvets levetid, normalt hvert 1-2 år.
 • Stenfliser kan være en naturlig, klassisk flise til at give dit køkken eller badeværelse et nyt look. Imidlertid kræver flisebelægning masser af forberedelse og ekspertise under installationen. Hvis du er i tvivl om denne procedure, skal du kontakte din lokale professionelle.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
  Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
  Tømrerværktøj
  Typer af maling blandere
  Sådan Renew Keramisk Tile
  Hvordan genanvendes polystyren?
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Trærammehåndværktøjer
  Tilslutning af to støbekroner
  Typer af brugerdefinerede badeværelses ideer
  Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Sådan justeres køkken hængsler
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Sådan fjernes ark linoleum