Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg

Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg 

1.

Grav en grøft til dit grundkursus. Mål længden af ​​din væg med stakes og snor. Begynd med et stort område omkring væggenes placering. Dybden af ​​skyttegangen afhænger af vægens størrelse og den vægt, den skal holde.

2.

Tamp grøften med en håndmasse. Tilsæt knuste sten eller noget andet undergrundsmateriale og komprimere igen. Placér et niveau på en to-fire-fire straightedge for at kontrollere, om grøften er niveau.

3.

Læg det første kursus. Placer blokke (sten eller beton) på det komprimerede subbase materiale. Brug et niveau for at sikre, at blokkerne er lige fra side til side og fra bagsiden til bagsiden.

p> 4.

Placer en startblok i det andet kursus for at forskyde lodrette ledd. Klip en blok i halvdelen og brug den til at starte det andet kursus og hvert lige kursus (fjerde, sjette, ottende ... ).

5.

Start det andet kursus, der starter med startblokken. Fortsæt med at lægge blokkurser, indtil du når den ønskede højde. ingeniør. Generelt skal hældningen være en tomme for hver 12 tommer højde.

6.

Læg hulrummet bag væggen med landskabsstof. Dette forhindrer jorden i at sive gennem væggen. Forstærk jorden bag væggen ved at fylde den med jord og tampe den.

Tips og advarsler

 • Lej en bygningsingeniør eller en erfaren bygherre. Strukturelle vægge er store og vanskelige konstruktioner, der kræver professionel træning.
 • Brug handsker og støvler, og løft tunge vægte, der ikke bøjer knæene på ryggen.
 • Dårligt konstruerede og konstruerede fastgørelsesvægge kan sammenbrud forårsager skade eller død. Forfølg ikke medmindre du har den nødvendige færdighed og erfaring.
 • Strukturelle fastholdelsesvægge holder skråninger. De er vant til at bevare, niveau eller give en terrasse i skrånende område. De er ofte bygget til at støtte en sti, en indkørsel eller for at beskytte et område nedenfor jordskred. Strukturelle vægge er bygget af sten, tømmer eller mursten. Stenvægge kan være våde eller tørre. Vådeste stenvægge bruger mørtel til at blande stenene sammen, mens tørre stenvægge ikke gør det. Trævægge kan vare 10 og 20 år. Murvægge er modstandsdygtige og holdbare. Det er dog vigtigt at opbygge et passende fundament, fordi de er følsomme for jordbevægelse.

  Anden Artikel

  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Bench Grinder Instruktioner
  Gør det selv Stone Fireplace Mantle
  Sådan fjerner du et fastklædt negle fra en håndværker neglepistol
  Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
  Sådan installeres spansk flise
  Sådan bruges baseboard Trim
  Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
  Sådan betjenes en skærebrænder
  Den gennemsnitlige brusehovedstrømmen
  Sådan fjerner du Lugt Lugt
  Sådan tegner du en dampbad
  Sådan udskiftes en betonbruser
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Offentlige tilskud til solinstallationer
  Sådan justeres køkken hængsler
  Farvede betoninstruktioner
  Typer af lagskruer
  Trex fordele og ulemper
  Hvordan man opbygger en handicapbruser