Mdf farer

Mdf farer  MDF, eller mediumdensitets fiberboard, er et ekstremt populært materiale i byggeri og gør det selv. Hannah Miller, der skrev for AllBusiness i 2001, beskrev MDF som et 'grønt' produkt, der har flere fordele i forhold til konventionelt tømmer. Materialet er lavet af fibre af affaldstræ limet sammen ved hjælp af en kombination af harpiks, tryk og varme for at skabe et produkt, der er glat, stærkt og ensartet. Der er dog en række sundhedsfarer MDF bærer, ifølge Arbejdsrådet for New South Wales '' UnionSafe 'hjemmeside.

Støv

Når MDF er skåret, producerer det et meget fint støv, som kan Union Safe erklærer, at dette støv indeholder små partikler af træ samt formaldehydpartikler, der bruges til at binde træet sammen. Der er risiko for, at støv kan forårsage irritation ved indånding øjne, næse og hals.Det kan også forårsage dermatitis eller hudirritation såvel som astma.

Biohazards

Træ er et naturligt materiale og er derfor udsat for mikroorganismer, der kan vokse på dette stof, svampe. Svampe eller skimmelsvamp kan også indåndes, når de arbejder tæt på MDF, der forårsager sådanne tilstande som bronkitis, hovedpine og tab af lungefunktion. Dette gælder også for konventionelt tømmer. Union Safe siger, at 'Endotoxiner fra bakterier og allergifremkaldende svampe, der vokser på træ, er de vigtigste biohazarder, der findes i træforarbejdning arbejdspladser '- uanset om MDF eller konventionelt tømmer anvendes.

Kræft

Det Internationale Kræftforskningscenter lister træstøv som kræftfremkaldende, hvilket sammen med formaldehydindholdet i MDF antyder Materialet kan bidrage til udviklingen af ​​kræft. Men da høje koncentrationer af formaldehyd ville være nødvendige for at det kunne anses for kræftfremkaldende, er de fleste eksperter enige om, at MDF-møbler eller strukturer udgør en lille risiko. US Consumer Product Safety Commission's 1997 'Update on Formaldehyde' fastslår, at 'enhver risiko for at forårsage kræft menes at være lille på det niveau, hvor mennesker udsættes' gennem husholdningsartikler.

Anden Artikel

Sådan installeres Sky Lights
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
American Standard Toilet Lækage Reparation
Materialeliste til opbygning af et skur
Tub Rengøringsværktøjer
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Sådan fjerner Vinyl Floor Squares
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Hvordan man designer et tag truss
Sådan måles for en tæppepude
Sådan male en epoxy gulv
Oplysninger om badekarregulering
Badeværelse remodel designe ideer
Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan sættes Keramisk Tile på Luan
Indbyggede lys ideer