Maskinværkskæringsværktøjer

Maskinværkskæringsværktøjer  Selv om den præcision, som den indre drift af maskiner, motorer og gadgets er bygget til, kan virke uforståeligt, er de faktisk resultatet af maskinbutik og produktionsværktøjer, der skærer, sliber og former med nøjagtighed. Fra drejebænke, der skærer rundt om en materiales omkreds til båndsave, der kan skære kurver, er der et værktøj, der kan oprette din maskineforretning for at håndtere ethvert skæreprojekt, du støder på.

Power Grinders

Råskærende metaller kan opnås med en håndholdt kraftkværn. Strømslibere bruger en elektrisk motor til at dreje en skive eller et hjul med slibende eller skarpe kanter, der skærer gennem metaller og andre materialer. Den primære fordel ved en håndkraft maskine er dens bærbarhed - værktøjet kan bevæges frit rundt om det materiale, der skal skæres.

Bænkslibemaskiner

En bænkslibemaskine, som en håndkværn, spinder en slibende eller skærpet skive til at skære materiale. Dette værktøj er stationært og typisk monteret på en bænk eller et bord. Materiale skal bringes til og presses mod spindelhjulet til skæring, slibning og formaling.

Bandsave

En bandsav gør en tynd, skærpet metalring. Den har et stationært bord, hvorigennem metalbåndet, der hedder et blad, løber kontinuerligt eller gengiver. Materialer er placeret på det stationære bord og skubbes gennem vendebladet for at skabe udskæringer. Band savklinger er tynde og undertiden fleksible, hvilket giver operatører mulighed for at skabe buede nedskæringer, hvis det ønskes.

Jigsaws

Overvej jig'en en håndholdt version af bandsaven. Et lille skærpet eller slibende blad stikker ud fra dens flade bund og så frem og tilbage som en operatør skubber den gennem materiale. Jigsavene er bærbare, og deres tyndklinger gør det muligt at skære buede linjer og aflange figurer. Bladene kan skiftes til forskellige anvendelser.

Drejebænk

Drejebænken drejer materiale, mens operatøren trykker et skærpet eller slibende kniv mod drejematerialet. Den primære virkning af en drejebænk er en udskæringsvirkning --- skæreværktøjet presset mod drejematerialet barberer, når drejebænken vender. Materialet er fastgjort til drejebænkets hjul, hjulene spinder og skæreværktøjet presses mod materialet.

Boretryk

Boretrykket er en bordmonteret version af den velkendte håndbårne kraftboremaskine. Dette værktøj har en stationær base på hvilket materiale der er placeret. Over bunden suspenderer en arm en bor og en smule, der presses nedad med perfekt nøjagtighed ved at trække et håndtag. Boretrykket bore ikke kun huller gennem materiale, men også kan udstyres med tilbehør, der skaber gevindforsynede åbninger til skruer.

Svejsemaskiner

Maskinværksteder anvender ofte svejsere til at eftermontere materialer eller skære materialer i områder, der er utilgængelige ved bordmonterede værktøjer. Svejsemaskiner bruger blandinger af gas og ilt til udsender flammer af stærkt koncentreret varme, der kan skære igennem tykke, hårde metaller. Variationer af svejseværktøjer omfatter sticksvejsere, MIG-svejsere og plasmaskærere.

Anden Artikel

Hvad er fordelene ved træskruer?
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan installeres Sheetrock korrekt
DIY Køkken Booth
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Gør det selv konkrete gangbroer
Dele af en Trappe Railing
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Typer af Udvendig Stucco
Hardwood Vs. Laminat
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Badeværelse Remodel Checkliste
Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
Beton Patio Alternativer
Badeværelse Forbedring Idéer
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan opsætter du en stige
Sådan Fabricate en granit bordplade
Sådan fjerner du en glasfiber badekar