Marmor Gulvfarver

Marmor Gulvfarver  Marmor er en natursten, der er værdsat for dets holdbarhed, alsidighed og farvevariationer. Marmorens struktur og farve afhænger af mineralerne i marmor, mængden af ​​vand i stenen og dens temperatur. Marmor vil modstå ild, men er følsom over for sure stoffer og bør forsegles, før de anvendes som gulvbelægning. Valg af marmor gulve vil give dig en bred vifte af farve valg og vil vare for altid.

Traditionelle marmor gulve farver

Traditionelt marmor gulve er hvid eller sort. Du kan blande de hvide og sorte fliser i et skakbrætmønster eller vælge den ene eller den anden til et traditionelt udseende, der passer til de fleste decorer. Hvid marmor spænder fra ren, alabast hvid til hvid med hints af grå. Både hvid og sort marmor vil have en vis farvevariation, fordi marmor er vævet og ikke en solid farve, men veining kan være subtil eller fed på grund af den bestemte sten du vælger.

Varm marmor gulvfarver

Marmor gulve er kold til berøring, så det vil være nyttigt at opvarme dit rum visuelt, hvis du vælger en varm nuance. Du kan vælge varmt marmor gulve spænder fra mørke og lyse nuancer af guld til dyb brunt. Marmor kommer også i en rødbrun, der har tendens til at have flødefarvet veining. Alle disse jordfarver vil have lysere og mørkere farvetoner i vejen, så du kan vælge en marmor med mindre eller mere kontrast.

Cool Marble Flooring Colors

Marmor gulve kommer også i en række flotte farver, som f.eks. grøn, grå og lyserød. Grønne marmorintervaller i nuancer fra lysegrøn til mellemgrøn til en grøn så mørk, det ser næsten ud til at være sort. Grå marmor har ofte pink veining, men der er mørkere grå sorter med grå veining for mindre kontrast. Der er også en lyserød marmor med subtile veining i nuancer af blå og grå.

Anden Artikel

Gør det selv Finishing en kælder
Typer af Udvendig Stucco
Vinyl Siding Design Idéer
Materialeliste til opbygning af et skur
Tin Køkken Backsplash Ideer
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Home Design Alternativer til en Garage
Udvendige Vinyl Siding Farver
Sådan Remodel et luksuriøst køkken
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan hældes en betonbord
Slibeværktøj
Sådan Boxes et vindue
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Dør Trim Options
Trægulv Afslipningsmaterialer
Installation af keramisk flise over beton
Sådan fjerner du et vægpanelbad
DIY Lav en forlængerledning til svejsere
Sådan tegner du en Mosaic Backsplash