Loftisoleringstips

Loftisoleringstips  Korrekt isolerende dine lofter er en af ​​de bedste ting du kan gøre for din familie, din tegnebog og miljøet. Ikke alene vil du være mere komfortabel hjemme, du vil forbruge mindre energi for at opretholde den komfort. Hvis du gør det rigtigt, kan du også spare din husets strukturelle integritet mod skader forårsaget af kondens. Uanset om du udskifter eksisterende isolering eller tilføjer det, skal du altid være sikker og bruge de relevante teknikker.

Brug beskyttelsesudstyr

Arbejde med enhver form for isolering medfører muligheden for at indånde både dampe eller partikler. Glasfiberisolering er specielt ubehageligt og forårsager alvorlig kløe og irritation, hvis det kommer på din hud. Brug sikkerhedsbriller til at beskytte dine øjne, en maske eller bandana over mund og næse og brug altid handsker. Langærmet skjorte og lange bukser er også en god idé. Du kan endda overveje at bære et tørklæde eller en hat på dit hoved. Når du er færdig, vasker dit arbejdstøj separat fra nogen anden, anbefaler Illinois Department of Public Health. For at fjerne en lille skærm af glasfiber fra din hud, læg forsigtigt et stykke robust tape på stedet og træk det hurtigt af, som du ville have et bandage. Fiberglasset sidder fast på båndet. En 'old-timer' s-tip til glasfiber i huden er at vaske området i koldt vand, aldrig varmt. Koldt vand kontrakterer porerne midlertidigt og hæver skærene til fjernelse ved skrubning.

Installer en dampbarriere

En dampspærre er afgørende for dit hjems sundhed såvel som dit eget. Uden det er fugt vredt op i spærrene, der forårsager fugt og skader, der ofte misdiagnostiseres som et taglækage. Papirbaggrunden findes på de fleste roll batting er den indbyggede dampspærre. Installer altid den type batt med papirsiden mod huset, og den afdækkede isolering vender ud, forklarer Bonneville Power Administration. Det ser ud som om papiret skal vende ud, men det er en almindelig misforståelse, som vil skabe vandskader over tid. Blæst isolering har også brug for en dampbarriere af enten plastfolie eller kraftpapir. Lukket celleskumisolering er nogle gange en undtagelse fra dampspærrebestemmelsen, men det er bedre at overlade til professionelle installatører, som vil håndtere jobbet korrekt. Specielt industrielt udstyr og kemikalier er påkrævet.

Brug forsigtighed i loftsrum

Placer et ark med tung krydsfiner over udsatte bjælker at stå på og flytte det rundt på loftet, mens du arbejder. Stå aldrig eller gå mellem bjælkerne på et loft. Disse rum understøttes ikke, og du kan nemt blive skadet ved at falde igennem. Også holde øje med eksponerede negle. De fleste loftsrum, især i ældre hjem, er ikke færdige og blev ikke udformet som et boligareal, så det er almindeligt at finde negle, der stikker ud af skoven. Det gælder også loftsvægge, så vær meget forsigtig med at undgå at skære dine skuldre eller hoved på et gammelt søm.

Tilføjelse til eksisterende isolering

R-værdien af ​​isolering er dens evne til at blokere varmestrømmen. Naturligvis er jo tykkere eller tættere materialet, jo højere er R- værdi Hvis et rum allerede har isolering, der er i god stand, men du vil have en højere R-værdi, kan du installere mere isolering for at øge den. Et andet lag af battisolering bør ikke have en vedhæftet dampbarriere. Vælg ubearbejdede batts for det type arbejde, som forklaret af US Department of Energy i Oak Ridge. Løs eller blæst i isolering er et andet godt valg. Niveau materialet, når det er på plads ved hjælp af en rake og derefter ved at trække et stykke tømmer over bjælkerne for at gøre det er en ensartet dybde.

Anden Artikel

Sådan justeres Starrett Micrometers
Passiv solvarmeinformation
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan Wrap Window Trim
Tub Rengøringsværktøjer
Lydisoleringstips
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan installeres stiv skorstensliner
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
Kraninspektionskontrol liste
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Kælder Toilet Valg
Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
Sådan finder du et hus med postnummer
Går grønne opvarmningstips
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting