Kitchen Island Bar Idéer

Kitchen Island Bar Idéer  En ø kan give ekstra plads inde i køkkenet væk fra den primære madlavning og madlavningsområder. Tilføj en bar til øen, og det er næsten som at have et køkken i et køkken. Tag et øjeblik til at overveje mulighederne for din køkken ø bar, der strækker sig ud over blot at skabe et holdingsområde til varmeplader og kolde drikkevarer.

Kids ' Madlavningshylde

En øbarme kan forsynes med en hylde, der er lavere end baren, for at give dine børn madoplevelsen. Du kan udstyre denne hylde med barnestørrelse, så de kan hjælpe dig i Forberedelse af måltider på en måde, du finder det passende. Ved at gøre hylden til en højde, der passer til deres fysiske proportioner, kan de bedre simulere, hvad du gør på baren.

Lille køkken

Et lille køkken kan blive fuld -fledged spiseplads med en renovering, der bringer en køkken ø bar i blandingen. Boligejere og ejerlejligheder, der ikke kokken ofte - og foretrækker at have begrænset køkkenplads, hvis offeret åbner det nuværende køkkenrum til andre aspekter af boligen - kan drage fordel af en øenhed, hvor baren bliver spisebordet. < h2> Multiple Prep Area Køkkenbaren er det perfekte sted at designe et prep-område for alle de forskellige former for mad, du skal beskæftige dig med. Konstruer øen bar tæller af forskellige materialer til at udnytte de unikke evner af hver. For eksempel kan en tredjedel af øen bordplade være lavet af marmor til brug i æltning af dej og andre bagningsbehov, en tredjedel kunne være lavet af træ til brug ved opskæring og skæring af fødevarer, og en tredjedel kunne være lavet af keramiske fliser fordi , ifølge 'Alt og køkkenvasken' er det meget varmebestandigt.

Hjemmekontor

Køkkenbarnet må ikke bruges udelukkende til madlavning. Afhængigt af størrelsen og placeringen af ​​din ø og dens bar kan den fungere som skrivebordet på dit hjemmekontor. Ifølge 'Better Homes and Gardens Home Offices' vil du sandsynligvis gerne have skrivebordets overflade til at være 26 tommer fra gulvet, hvis du planlægger at bruge en computer på skrivebordet. Et hjemmekontor inde i køkkenet kan også udnytte lagerpladsen til at holde forsyninger som papir, computerlagringsenheder og mapper.

Anden Artikel

Gulvmaling Slibetips
Udvendige Vinyl Siding Farver
Hvad er et stol-højde toilet?
Hardwood Vs. Laminat
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Ulemperne ved Radio Water Meters
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
Hus Design Krav
Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Sådan finder du en god snedker
Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
Farvede betoninstruktioner
Tilskud til låvebeskyttelse
Sådan Bor Concrete
Sådan udskiftes badekar
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Opbygning af en forbrændingspanel