Installation af præfabrikerede laminatbord

Installation af præfabrikerede laminatbord 

1.

Placer et niveau på kabinetpladerne. Kontrollér for at se, at de er lige fra side til side og fra forsiden til bagsiden. Tilføj eller tag shims efter behov til niveau.

2.

Find installationsklemmerne i kabinets toppe. Klemmerne er de horisontale tømmerbeslag i toppen af ​​kabinettet, typisk en foran og en bagtil, lavet af u0026 # xBE; tommer krydsfiner. Mål tykkelsen af ​​klapene og læg den til tællerens tykkelse for at sikre, at skruerne ikke gennemborer laminatet, når de installeres fra undersiden, 1 u0026 # xBC; tommer skruer er typiske.

3.

Bore tre 1/8 tommers pilothuller gennem hver installationsklemme. Plads dem jævnt over klatens bredde. Bor de udvendige huller 2 eller 3 inches ind fra ydersiden af ​​kabinettet for nem adgang fra neden.

4.

Sæt bordpladen oven på skabene og skub den så tilbage at bagsiden stænk er imod væggen. Placér niveauet oven på bordpladen og kontroller det fra side til side og forfra til bagsiden. Tilføj shims oven på installationsklemmerne, som det er nødvendigt for at justere bordpladen.

5.

Klæd bordpladen på plads med store C-klemmer eller klemklemmer, når den er nivelleret og korrekt placeret. Dette vil holde det sikkert, da skruerne drives op i bunden af ​​bordpladen.

6.

Fjern dørene og skufferne fra kabinettet for at få nem adgang. Brug en lommelygte, hvis det er nødvendigt, for at finde de pilothuller, du har boret i installationsklemmerne. Kør en fin tråd gipsskrue op gennem hvert pilothul i hver klap. Forsink ikke skruer for at forhindre piercing af laminatet.

7.

Caulk omkring toppen og sidekanterne på bagsiden med 100\% silikone caulk for at forsegle den til væggen. Udskift skabet døre og skuffer.

Præfabrikerede bordplader giver en række farve- og teksturvalg til en rimelig pris. At have gode målinger af dybden og længden af ​​dine kabinetter hjælper med at sikre, at du får en rigtig stor bordplade. Har din leverandør, eller en lokal kabinetbutik, skåret din bordplade i længden, før du tager den hjem for at installere den. Omkostningerne vil være minimal, og det vil bidrage til at forhindre brudt laminat.

Anden Artikel

Sådan laver du en brandprøvevæg
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Hvordan man designer et tag truss
Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan betjenes en skærebrænder
Sammenlign køkken kabinet mærker
Sådan installeres en granit skivebord
Sådan justeres køkken hængsler
Sådan laver du flise til loftet
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Hvad er passiv solkraft?
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Sådan bygger du konkrete fodspor
Offentlige tilskud til solinstallationer
Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise?
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?