Ideer til tagbøjning på en veranda

Ideer til tagbøjning på en veranda  Porchtage oplever ofte hurtigere forringelse end andre tag, fordi de udsættes for vejr på alle sider og aldrig opvarmes. Også mange porches blev tilføjet til huse som en eftertanke og var ikke altid bygget af samme kvalitet. Uanset om man opbygger en ny veranda eller forsøger at bringe en gammel veranda tilbage fra randen, er det vigtigt at understøtte taget korrekt for at undgå problemer i fremtiden.

Kolonner

Den mest almindelige løsning til støtte for veranda tag er at holde den op omkring kanterne med lodrette søjler, der strækker sig fra verandaen op til taget. Så længe disse kolonner har tilstrækkelige indlæg eller fundamenter under dem, bør de gøre jobbet godt. Ringe, der er indbygget mellem kolonnerne, hjælper også med at gøre hele strukturen stærkere og mindre tilbøjelige til bevægelse. Dekorative søjler ud over at holde tagene kan tjene som arkitektoniske accenter og forbedre bygningens skønhed.

Diagonalbøjler

Hvis taget mangler en solid veranda eller fundament under den, kan den understøttes af diagonale bøjler, der strækker sig tilbage i en 45 graders vinkel og fastgøres til bygningen selv Disse bøjler er ikke så stærke som lodrette søjler, de er passende til mindre tage. Vinkelbeslag skal laves så stort som muligt og strækker sig ud til forkanten af ​​verandaen (længst væk fra bygningen) for maksimal styrke.

Kabler

En mindre almindelig, men ret effektiv løsning er at støtte taget med kabler fastgjort til toppen, løber op i en vinkel og fastgjort til forsiden af ​​bygningen over veranda tag. Dette gøres ofte med fladt veranda tag. Det er nødvendigt for bygningen at være mindst en historie højere end veranda taget for denne metode at være muligt. Denne metode anvendes generelt i særlige tilfælde, hvor kolonner og vinklede bøjler er mindre mulige, for eksempel et tag, der strækker sig ud over vand.

Indvendig bremse

Indvendig bøjning er en mulighed for våbenhustag, der sanker i midten. Et brugerdefineret truss kan fremstilles, der understøttes ved tagets kanter og presses op under midten. Disse trusser er installeret ved at stikke op til det saggende center til, hvor det skal være, at installere trussen for at holde det der og derefter fjerne stikket.

Anden Artikel

Sådan Stick Plastic til Wood
Composite Decking Typer
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
CCD støvfjernelse
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
Sådan installeres en badekarplade
Hvordan man laver travertinfliser
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
Tin Køkken Backsplash Ideer
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
DIY Hårdt Trægulv Raffinering
Tips om fliserne
Trappe Rail krav
Kraninspektionskontrol liste
Omkostninger ved slab vs Kælder
Hvordan man opbygger et korrugeret tag