Hvordan opbygger jeg en kyllinghutch?

Hvordan opbygger jeg en kyllinghutch? 

1.

Konstruer ud af 2-til-4s en firkantet ramme, der er 7 meter lang på hver side. Vedhæft to 4-til-4 skids på bunden af ​​rammen, tæt på rammens kant. Skids vil understøtte vægten af ​​det færdige coop. Dæk rammen med en krydsfinerbund og spik krydsfiner på plads.

2.

Fastgør et 4-til-4 bord lodret i hvert hjørne af gulvet for at begynde at bygge rammen . Jævnt mellemrum to 2-til-4-plader lodret mellem hjørnestykkerne for at danne studsene. Spik tappene direkte ind i gulvet. Hvis du har planer om at installere en dør på den ene side af coop'en, skal du sætte tappene på den side for at rumme døren.

3.

Konstruer en anden firkantet ramme fra 2-by- 4 tømmer, 7 fod per side og fastgør det til toppen af ​​cooprammen.

4.

Skær to stykker af 2-ved-4, hver 10 3/4 tommer lang, at bruge som takstrålen understøtter. Vedhæft disse til toppen af ​​coop, en på hver side, midt i og vinkelret på rammen. Når du er færdig, stikker støtterne lige ud fra midten af ​​rammen på begge sider. Sæt et 7 fods stykke 2-til-4 oven på dem, spænder over midten af ​​coopet og spik det ind i plads.

5.

Klip 12 stykker af 2-til-4 for at bruge som bjælker, hver 37 1/4 tommer. Læg dem til tagstrålen, fordobles spærre i begge ender.

Skær krydsfiner for at passe væggenes dimensioner. Glem ikke at medtage åbninger til de døre eller vinduer, du ønsker at medtage. Spik krydsfiner til tappene for at danne coopens vægge.

7.

Dæk spærrene med tjærepapir. Den skal være tæt og vandtæt. Begynd i bunden af ​​tømmerpladen, sæt det første tagplade vinkelret på bjælkerne og søm det på plads med 3-tommer tagspåner. Fortsæt med at tilføje tagplader, der overlapper hvert bord mindst 1 tommer over bordet under det. Tilføj galvaniseret blinkende til toppen af ​​taget.

8.

Konstruer døre af krydsfiner. Fastgør døre designet til folk på siderne med hængsler. Hængsel døre designet til kyllinger åbne i bunden. Når døren åbner, danner den en rampe, der giver dine kyllinger nem adgang til deres coop. Mens låsen på menneskelige døre kan være en hvilken som helst dørlåse, som du foretrækker, er de bedste låse til kyllingerdøre bolte, der vil holde døren lukket og de kloge rovdyr kan ikke manipulere åbne.

9. <

Tilføj perches ved hjælp af bjælkebøjler til støtte.

10.

Mal eller vandtæt coop eksteriør.

Baghaven kylling bevægelse blomstrer, drevet af et ønske blandt mange mennesker for at opnå lokalt produceret, sund mad. Kyllinger giver også haven skadedyrsbekæmpelse og naturlig gødning, og de gør hyggelige kæledyr, ifølge Urban Chickens. Fordi de er små og så lette at passe på, er måske den mest skræmmende opgave, du står over for med at hæve baggårdshønner, opbygningen af ​​coop. Ikke kun kyllinger foretrækker at roste indendørs om natten, men at holde dem om natten beskytter dem mod marmoriske vaskebjørn, ræve og kvarterer i nabolaget. Kyllingekopper kan være store, smukt anlagte strukturer, men når du starter din baggårdsflock, kan du nemt og billigt konstruere et lille coop alene.

Anden Artikel

Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Gør det selv Finishing en kælder
Trærammehåndværktøjer
Sådan tegner du et brusebad billigt
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
Indvendige støbning Styles
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Rør Threader Instruktioner
Hjemmelavede indendørs brænderække
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Wallboard erstatninger
Sådan tegner du en dampbad
Log Home Building Bøger
Bamboo Lashing Directions
DIY dørknap
Installationsvejledning til fladt tag