Hvordan man opbygger en soffit

Hvordan man opbygger en soffit 

1.

Mål bredden på kanalen, og mål derefter afstanden fra loftet til bunden af ​​kanalen for at opnå højden ved hjælp af et målebånd. Tilføj 4 tommer til hver måling for at tage højde for bredden af ​​rammebordene, der anvendes til konstruktionen af ​​soffiten, og for at tillade plads mellem sækken og kanalen eller røret.

2.

Skær et to-fire-bord til bredden og to to-fire-bord til højdemålingerne ved hjælp af en bordsav eller en forståsav.

3.

Monter de tre plader i en 'U' -ramme ved at fastgøre de to højdeplader til topkanten af ​​enkeltbræddebrættet med indramningsskruer og en kraftboremaskine. Placer dette rammestykke over kanalen for at teste dine målinger. Hvis det passer over kanalen, foretag ingen justeringer. Hvis ikke, skal du justere dine målinger og skære dine plader igen for at rumme kanalens eller rørets bredde.

4.

Mål kanalens længde fra ende til ende. Skær to to-fire-brædder i denne længde og monter dem til loftbjælkerne ved siden af ​​kanalsystemet som understøtninger til soffiten. Placer dem så de to brædder passer i spidsen inde i soffitrammerne.

5.

Del længden med 16, afrund dine resultater op til nærmeste hele tal. Dette er det samlede antal soffit ramme stykker der er nødvendige for at konstruere soffit. Skær dette mange to for fire kort for at skabe de resterende soffit ramme stykker. Brug en bord- eller mitsav til at skære brædderne og samle dem med indramningsskruer.

6.

Sæt rammestykkerne over understøtningen to til fire brædder. Monter en soffit ramme stykke hver 16 tommer, starter i den ene ende af kanalen eller rør og arbejder til den anden ende. Monter rammestykkerne på understøtningerne med rammeskruerne og boret.

7.

Skær gipsvæggen for at passe over ydersiden af ​​soffit boxrammen ved hjælp af en gipsvæg. Brug dine målinger fra skæringen af ​​soffitrammerne til at udføre denne opgave, eller måle hele længden, bredden og højden af ​​de installerede rammestykker. Monter gipsvæggen på soffit med gipsskruer og en strømdriver. Afslut gipsvæggen ved at anvende fælles sammensætning til gipsets sømme med en skraber eller trowel. Lad det blandede stof tørre; det bliver hvidt, når det er tørt.

8.

Påfør en pelsvægsprimer på gipsvæggen med en malervals. Lad det tørre i fire til seks timer. Påfør en top frakke til primeren for at afslutte soffit boksen.

En soffit er en grundlæggende struktur installeret på en væg eller et loft for at dække rør eller rør. Det er en rektangulær kasse lavet af indrammede brædder og færdiggjort i gipsvæggen. Det ligner opbygning af en lang kasse, der så er placeret over kanalerne. Sømmer er fastgjort til loftbjælkerne eller wall studs. Opbygning af soffit kræver grundlæggende snedkerfærdigheder. processen er ligetil og enhver, der har bygget en kasse eller vægramme, vil finde det mildt udfordrende.

Anden Artikel

Funktioner af en låseskive
Hvordan man designer et betongulv
Hvordan man opbygger et nyt skab
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Kubota Gravemaskin Specifikationer
Hvordan man laver travertinfliser
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan male et keramisk badekar
Hvordan man maler udvendigt hus Trim
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Sådan Grout Slate Backsplash
Hvad er passiv solkraft?
Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Værktøjer til fremstilling af en dør
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?