Hvordan man laver cementtrapper udenfor

Hvordan man laver cementtrapper udenfor 

1.

Lav en pour form til din trappe. Brug en bordsav til at skære to store trappeformede sidestykker fra plastbelagt tømmer, der udskærer en trappe for hver trappe, der vil være i dit tilfælde. Skær et krydsbræt til hvert sæt trapper og bolster, der er lange nok til at holde formularen oprejst uden at den kan vippe.

2.

Monter rammen ved at skrue skruerne til bagsiden af ​​begge sidestykker, ved hjælp af gipsskruer og en boremaskine med en skruebit. Stå sidene op så langt fra hinanden som bredden af ​​dine trapper, og skru derefter tværpladerne på plads. Brug et niveau for at dobbelttjekke, at hver del af formularen er perfekt justeret.

3.

Vælg et fladt areal, der linjer hjemmet eller en anden struktur, du ønsker at indtaste , hvorpå du skal hælde din trappe. Brug en skovl til at fjerne alt, der vokser i området, herunder græs. Grav den bare jordplaster, så den er fire inches dyb og seks tommer bredere på begge sider end bunden af ​​hældningsformularen.

4.

Grav mellemrum langs de vertikale kanter af det rydde område for at muliggøre ekspansion og sammentrækning. Gør disse rum dybere end frostlinjen og fire til fem inches bred. Placer den forberedte form i midten af ​​jorden, så en vertikal overflade af strukturen trapperne vil føre til, er fast mod bagsiden af ​​den.

5.

Brug en boremaskine at lave tre huller i den vertikale overflade, fordelt jævnt lige under topkanten eller tværs af rammen. Lav hvert hul tre til fire inches dybt. Placér et stykke standardstang, som er en metalforstærkende stang, i hvert hul.

6.

Kombiner 1 del af din almindelige cement, 2 dele byggekvalitetssand og 3 dele aggregeret grus i en lille betonblander. Drej blanderen på lav og lad cylinderen rotere i femten minutter. Tilsæt langsomt vand i tønde, indtil betonens konsistens er som lidt smeltet jordnøddesmør.

7.

Lav stakke af murværk i de ledige rum i formularen. Hold mursten fire inches fra hver side af rammen, herunder toppen. Hæld den tilberedte beton i form fra den laveste trappe til den højeste.

8.

Træk en træplade langs den vandrette overflade af hver trappe. Glat alle betonfladerne med en flad metalfinish trowel. Tøm de vandrette betonflader inde i formularen med et skrot 2-ved-4.

9.

Vent tre timer. Skru de flade overflader af trappen igen. Glat betonen med trowelens flade ansigt, indtil du er tilfreds med udseendet.

10.

Fjern tværbrættet fra rammen, når du er sikker på at betonen vil holde. Smid stigningen af ​​hver trappe med en trækul og afslut kantene ved at skrubbe dem let med et trappeværktøj. Lad trappen hærde i en uge før demontering af formularen.

For at være egnet til trapper skal cement, som er et rent murværkspulver, omdannes til beton. Cement er en af ​​de dele, der udgør beton, sammen med nogle ekstra aggregater. Det betyder, at beton er meget stærkere end cement og hærder - eller tørrer - til en glattere finish, der er mere egnet til udendørs trapper, der vil få stor brug. Sæt ikke tunge genstande på kanterne af betontrapper og undgå at kontakte dem med kaustiske opløsninger, der kan beskadige overfladen for at forlænge deres levetid.

Anden Artikel

Materialeliste til opbygning af et skur
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
Problemer med indblæsning af celluloseisolering
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Sådan stopper du luften under en dør
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Instruktioner for laserniveau
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Grønne måder at lave elektricitet på
Tilskud til låvebeskyttelse
Omkostninger ved slab vs Kælder
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Typer af Udvendig Stucco
Sådan Boxes et vindue
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Indbyggede pejs ideer