Hvordan man designer et betongulv

Hvordan man designer et betongulv 

1.

Bestem mængden af ​​beton, du skal bruge. Husk at betonen måles i kubikfod, så du skal bruge målinger for længde, bredde og højde af gulvet. Konstruer formularer med 2x4s og læg reb på kryds og tværs ca. 1 tomme fra bunden af ​​formularerne. Følg producentens anvisninger for blanding af cement. Hæld betonen i formene og opmuntre dens retning ved hjælp af en trowel. Niveau betonggulvet ved hjælp af en håndflåd til et lille rum eller en tyrflåde til et større rum. Tillad gulv at helbrede i mindst en uge. Hvis det er muligt, giv gulvbelægningen op til en måned for at helbrede, før den forsegles.

2.

Få kreativitet. Overvej at dække dit betongulv med et unikt lys i mørke design. Dæk gulvet med en modificeret polymercement, der er tilgængelig i en række farver. Blå eller grøn anbefales til glød-i-mørke design. Forsegle forbindelsen med en akryl-sealer indeholdende phosphor som phosphor er glødemidlet. Brug tape til at skabe et mønster på gulvet. Påfør et andet lag af den farvede polymerforbindelse til de tapede områder med en trowel. Lad tørre og fjerne tape. Tilføj et sidste lag af akrylfiltre uden fosfor, der sikrer, at kun mønsteret gløder og ikke hele overfladen.

3.

Overvej at male gulvet med unikke designs. Etch betonggulvet med en ætseblanding og skubbe kost. Gør små sektioner ad gangen. Dette vil rense betonen og forberede det til maleri. Skyl grundigt med en vandslange og lad betonggulve tørre. Brug beton primer og maling på gulvet. Læg gulvet med en medium nap-rulle, så sørg for ikke at blokere dig selv. Brug en børste til detaljeret designarbejde. To eller flere lag maling kan være påkrævet. Påfør et sidste lag betonforsegler over toppen, efter at maling er tør.

Betongulv behøver ikke at være en boring. Faktisk er der flere design ideer til beton gulve, der spænder fra det traditionelle udseende til out-of-the-ordinary udseende. Beton gulv design kan ændres for at passe til enhver bolig indretning, indenfor eller ud. Det gode ved betongulve er dens overkommelige faktor og dens bæredygtighedsfaktor. Den kan bruges udendørs på gangbroer og terrasser eller som et indvendigt gulv. Følg de generelle retningslinjer for hældning af et betonbund og lad din fantasi tage fly!

Anden Artikel

Går grønne opvarmningstips
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Instruktioner til installation af trægulve
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Typer af håndboremaskiner
Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
Trim Installation Tips
Ideer til små badeværelser
Sådan fjerner du byggematerialer
Sådan stopper du luften under en dør
Den bedste jord til komprimering
Sådan udskiftes Caulk i badeværelser
Sådan installeres en betonbord
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan fjerner du et fastklædt negle fra en håndværker neglepistol