Hvordan er lavt skum lavet?

Hvordan er lavt skum lavet? 

Historie

Ved slutningen af ​​Anden Verdenskrig, L.W. Schatz, grundlægger af General Plastics Co., begyndte at eksperimentere med polyurethaner udviklet til krigstid. Han bemærkede, at de var nyttige til overfladebelægninger, fugemasser, skosål, små dæk og andre ting. Skum med høj densitet skyldes polyurethan, der kombineres med et opblæsningsmiddel til dannelse af bobler. Det nye materiale blev stærkt prydet som en erstatning for bomuldsbatteri, varmeisolering og flotationsanordninger.

Komponenter

De to primære ingredienser i skum med høj densitet er polyol, typisk et råoliebaseret produkt og di-isocyanat , et stærkt reaktivt kemikalie. Vand og tilsætningsstoffer, såsom flammehæmmende tilsætningsstoffer, er også komponenter i FPF.

Fremstillingsmetoder

Så snart ingredienserne blandes, dannes bobler og udvider blandingen, som stiger ligner brøddejen. Skumblandingen hældes enten på en bevægende transportør med sider for at danne slabstock, eller det sprøjtes ind i en form. Slabstock ændres derefter yderligere til slutproduktets form, såsom en stolen pude, og støbt skum anvendes typisk til bilindustrien eller anden kommerciel møbelbeklædning eller til stødabsorberende emballagematerialer.

Brandsikkerhed

Fra dens FPF blev anerkendt som ekstremt brandfarlig. FPF er mere befordrende for at brænde kraftigt end andre materialer på grund af sin ekspansive overflade sammenlignet med dens lette vægt samt dens åbne cellede struktur, der tillader ilt i porerne for at lette brændingen. I dag tilføjes brandhæmmende stoffer til blandingen. Desuden har de stoffer, der anvendes til at dække skumbelægning med høj densitet, en belagt understøtning for yderligere at reducere brændbarheden.

Alternativ ingrediens

Bioteknologiselskaber som Cargill er involveret i udvinding af grønnere polyoler til skumfremstilling. Flere og flere produkter er fremstillet af firmaets sojabaserede polyoler. Test har vist, at sojabønneolieskummet matcher fleksibilitets- og tæthedsstandarderne for traditionelle FPF. Det alternative skum er ikke mere biologisk nedbrydeligt eller mindre brændbart end traditionelt skum, men ved Slutningen af ​​dets anvendelighed, det kan genbruges. Skum med høj densitet, der anvendes til applikationer som polstring og stødabsorption, kaldes også fleksibelt polyurethanskum (FPF). Ifølge Polyurethanskumforeningen fremstilles mere end 1,7 milliarder pund højdensitetsskum årligt i USA.

Anden Artikel

HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Hvordan man laver laminerede gulve
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan isoleres bag gips
DIY: Porch Ceiling
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Forskellige typer træ døre
Sådan bruges flise udenfor
Log Home Building Bøger
Indbyggede pejs ideer
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Sådan Grout Slate Backsplash
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Sådan bryder du et beton hegn
Dør Trim Options
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Elektriske udskæringsværktøjer
Sådan Vandtæt En Brusekabine