Den gennemsnitlige brusehovedstrømmen

Den gennemsnitlige brusehovedstrømmen 

Strømningshastigheder

Ifølge US Department of Energy havde inventar, der før 1992, strømningshastigheder, der er over dobbelt så store som de er nu. En strømningshastighed er mængden af ​​liter vand, der kommer ud af en armatur per minut. Ældre armaturer flyder i gennemsnit ca. 5,5 gallon pr. Minut (gpm). Dagens brusehoveder har strømningshastigheder på mindre end 2,5 gpm.

Laveste strømning

I dag er der endda armaturer, der er kendt som dårligt lavede brusebadhoveder. En dårligt fungerende brusehoved er en der har en 2,6 gpm. Der er bruserhoveder kaldet ultra lave strømme, der er på markedet. Der er modeller, der tilbyder 1,5 gpm, og der er lige modeller, der tilbyder 0,5 gpm, der bruger en brøkdel af vandet af traditionelle eller lave -flow-brusehoved, men ethvert lavt flowbruserhoved er bedre end ingen overhovedet.

Sparing

Vandforbrug tilføjer hurtigt ved brusebad. Et typisk fire minutters brusebad med et ældre brusehoved bruger omkring 20 gallon af vand, mens et nyt brusehoved vil bruge halvt så meget varmt vand. Ved at installere et lavt flowbruser vil du spare op til omkring 145 dollar om året på dine elregninger, fordi mængden af ​​varmt vand reduceres betydeligt, ifølge Energy Star.

Typer

Ifølge det amerikanske energiministerium er der to typer lavtflydende brusehoveder. En aerati ng brusehoved blander vand, der kommer fra hovedet med luft. Et laminar-flowbruser giver individuelle vandstrømme, der ikke blandes med luft. Laminarflowindretninger har typisk 1,5 til 2,2 gpm, ifølge Toolbase Services.

En brusehovedets alder

Bestem alderen på dit brusehoved med denne øvelse foreslået af US Department of Energy. Marker en skovl med gallonmærker, læg den under dit brusehoved, tænd den og tider, hvor lang tid det tager at nå målet på 1 gallon. Hvis vandstanden har nået gallonmarkeringen på 20 sekunder, har du en ældre højstrøm Brusehoved. Udskift den gamle model til en nyere, der koster under $20 for at realisere værdifulde besparelser. Brusehovedstrøm kan påvirke kvaliteten af ​​din bruseroplevelse såvel som dit vand og varme regninger. Hvis du har et brusehoved, der blev installeret før 1992, har du ikke det, der kaldes en 'lav flow' armatur. De fleste bruserhoveder betragtes nu som lav flow, og forståelse af den gennemsnitlige brusehovedstrøm vil hjælpe dig med at sætte pris på besparelsen af nutidens mere moderne inventar.

Anden Artikel

Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
Beton Patio Alternativer
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Sådan installeres en granit skivebord
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Sådan installeres tæppeblokke
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Hjemmelavede indendørs brænderække
Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
Færdighedssaginstruktioner
Køkkenventilation
Sådan Grout Slate Backsplash
DIY: Badeværelse maleri
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Sådan afslutter du nye trægulve