DIY dørknap

DIY dørknap 

1.

Mål fra midten af ​​dørknaphullet på dørets overflade til forkanten. Foranstaltningen er ofte 2 3/8 eller 2 1/2 tommer. Brug denne afstand - kaldet 'tilbageslag' - når du køber dit dørhåndsæt.

2.

Åbn dit dørhåndsæt og find låsenheden, den smalle mekanisme med dørlåsen på enden af ​​den. Skub forsamlingen i hullet i forkanten af ​​døren, så sørg for, at den afskårne side af låsen sidder fast ud for kanten og vender mod døren, når døren er åben. Skru de medfølgende skruer fast i låsepladen og ind i forkanten af ​​døren for at låse låsen. Den bageste ende af låsenheden er helt synlig gennem det store hul i dørets overflade.

3.

Tag de to dørhåndtag ud. De vil begge have stilk på dem. Skub låsen til en af ​​dørknapperne i hullet i dørets overflade, gennem låsenheden, som er synlig i hullet.

4.

Indstil den anden dørhåndtag på plads på den anden side af døren, der forbinder stangen gennem midten. Træk to lange maskinskruer (forsynet i dit sæt) gennem de to huller på bunden af ​​knappen og ind i modtagerhullerne i den anden knap. skruer.

Tips og advarsler

 • Disse er grundlæggende instruktioner baseret på de sædvanlige mekanismer, der findes i moderne dørhåndsæt. Se instruktionerne i dit kit for yderligere detaljer om dit eget system.
 • Installation af en dørknap i en ny dør involverer mere end kun knap selv. Moderne dørhåndtag kommer i selvstændige kits med låseaggregaterne, som de er lavet til. En ny eller renoveret dør vil generelt have et stort hul kede gennem ansigtet, nær forkanten, til knapmonteringen og et mindre hul i Forkanten skærer knaphulet. Mål hulpositionerne omhyggeligt, når du vælger dit knopsæt.

  Anden Artikel

  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Sådan isoleres bag gips
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Billige Gulvværktøj
  Sådan justeres Folding Closet Døre
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Hvordan man laver laminerede gulve
  Forskellige materialer til isolering
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Trægulv Afslipningsmaterialer
  Ulemperne ved Radio Water Meters
  Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
  Idéer til at lave en Trailer Porch
  Sådan bygger du konkrete fodspor
  Installationsvejledning til pejs
  Tips om fliserne
  Sådan forbedres skorstensudkast
  VVS Inspektion Checkliste
  Power Woodcarving Slibeværktøj