DIY Bamboo Gulv Installation

DIY Bamboo Gulv Installation 

1.

Dæk gulvet med gulvunderlag, rull papiret ud i kurser, der overlapper ca. en tomme ved siderne og skær dem for at passe med en barberkniv. Hæft dem med en standard hæftemaskine.

2.

Placer det første kursus af bambus gulvbrædder ved siden af ​​væggen, hvor gulvet skal starte. Sæt brættet med deres rillede sider mod væggen. Lad et halvt mellemrum der, mellem brædderne og væggen, for at træet kan udvides. Monter enderne sammen, og skær endestykkerne på en midsav til at passe.

3.

Skyd negle ned gennem overfladen af ​​pladerne og ind i undergulvet ved hjælp af en trimspik . Sæt negle langs begge sider af brættet, en til hver fod.

4.

Installer flere flere kurser på samme måde, topspik dem med siderne af pladerne, der forbinder tæt sammen for at danne gulvet. Læg nok af dem til at lade din gulvstifter sidde på brædderne (normalt fire kurser).

5.

Stil gulvstifteren på de installerede brædder med forkanten af hæftemaskinen falder ned over det nye kursus. Skyd hæftene gennem siderne af brædderne i det nye kursus, lige over tungen og ned i undergulvet, så hovedet vil blive gemt af det næste kursus.

6.

Fortsæt med at dække hele gulvet og lægge brædderbanen selvfølgelig med gulvstifteren. Skær brædderne i enderne af hvert kursus efter behov, på din modersav. Når du lægger kurserne, skal du sørge for, at plankernes ender ikke passer sammen med hinanden fra kurs til kurs. Pladerne kommer i flere forskellige størrelser, så du kan vælge længder, der vandt 't line up'. < /p>

7.

Installer de sidste tre eller fire kurser med din sømmer som før, når du ikke kan passe hæfteenheden ved væggen.

8.

Brug en bordsav til at skære det sidste kursus af gulvbrædder i længderetningen, med et halvt mellemrum på væggen. Gulvbeklædningen dækker rummet.

Tips og advarsler

 • Læg de løse gulve i stakke omkring rummet og lad det akklimatisere indstillingen i et par dage, før du installerer det. Dette vil minimere den naturlige ekspansion og sammentrækning af bambus som det tilpasser sig miljøet, efter at det er installeret.
 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer bambus gulvbrædder.
 • Bambusgulv kan lyde som noget eksotisk og tropisk, men det kan installeres ligesom et hårdttræsgulv med et tunge-og-spidsfræsningssystem. Den væsentligste forskel med bambus er, hvordan den ser ud, med sine lette, indviklede kornmønstre og rige nuancer. Sørg for at købe bambus gulv, der er færdiggjort, da du forsøger at sand og pletter bambus kan ødelægge udseendet, hvis du ikke gør det rigtigt.

  Anden Artikel

  Sådan bruges en skrue pistol
  Sådan installeres Stone Tile Backsplash
  Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
  Wallboard erstatninger
  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  Typer af Railroad Hammers
  The History of Cavity Wall Insulation
  Sådan isoleres bag gips
  Sådan Wire et husholdningsloft Fan
  Hvordan man designer en toscansk perle
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Sådan installeres en ny skorstensrør
  Indbyggede lys ideer
  Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Indvendige støbning Styles
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Sådan installeres gulvisolering
  Power Woodcarving Slibeværktøj