Curb Ramp Krav

Curb Ramp Krav  Americans with Disabilities Act blev vedtaget af den føderale regering for at sikre sikkerheden for handicappede, når de anvender offentlige faciliteter. Det giver også retningslinjer for udformning og opførelse af offentlige faciliteter for at give handicappede lige adgang til offentlige faciliteter. En af de vigtigste standarder, der er fastsat i ADA, er at sikre en sikker vej til rejsen til det offentlige anlæg.

Placering

ADA-tilgængelige rammebelagte ramper er rammebelagte rampe, der følger ADA-tilgængelighedsretningslinjer for at gøre dem anvendelige af dem med handicap, og de er typisk placeret i den tilgængelige vej for at rejse. Rejsesiden er udpeget som et område fra enten en offentlig fortov eller et handicap parkeringsplads til den tilgængelige adgang til en offentlig facilitet. ADA-tilgængelige ramper ramper er placeret for at hjælpe overgangen fra gaden til fortovet niveau af stien. De er placeret, hvor der altid er en kørselsvej over en kant og skal ændre højder.

Størrelse og hældning

Størrelsen af ​​kanten rampen skal være mindst 36 inches bred, ikke inklusive de flared sider. Hældningen skal opfylde et 1-12 forhold. For hver fod i højden skal rampen strække sig ud over 12 fod. For en typisk 6-tommers kantindikator betyder det, at rampen vil være 6 fod i dybden. De flared sider af en rampe rampe skal ikke have mere end et 1-10 forhold.

Sikkerhed

Den ADA-tilgængelige rampe rampe skal sikre sikkerheden for dem, der bruger det. ADA kræver, at alle udpegede stier skal være tydeligt markeret ved passage af en gade eller parkeringsgang. Ramper rampen skal have en påviselig advarsel, der vil advare folk ved hjælp af kantsten, at de går ind i en gadekrydsning eller parkeringsgang. Den detekterbare advarsel skal være hele bredden af ​​kanten rampen og skal være af kontrastfarve.

Anden Artikel

Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
Stil af Backsplashes
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Sådan installeres en badekarplade
Elektriske udskæringsværktøjer
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Hjemmelavede indendørs brænderække
Sådan udskiftes en betonbruser
Badeværelse remodel designe ideer
DIY Door Trim
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Gør det selv konkrete gangbroer