Betonformel

Betonformel 

Cementpulver

Pure cementpulver er murstenen af ​​beton. Du kan finde det i de fleste hjem forbedring butikker eller på et byggeforråd lager. Det fungerer på samme måde som pasta, og de andre tilsætningsstoffer holdes sammen. Hvis du laver en kage, ville cement være almindelig dej. Beton kræver en del cementpulver.

Fin Aggregate

Fin aggregat hjælper med at give beton sin struktur, holde dens konsistens og forblive anvendelig. Et eksempel på et fint aggregat er rent sand. Fine aggregater er små nok til at passere gennem et nummer fire sigte, men bevares med et nummer 200 sigte. I kageanalogi ville fint aggregat være bagningspulveret. Beton kræver to dele fint aggregat.

Grov aggregat

Grove aggregater øger styrken og manøvredygtigheden til beton og hjælper den til at udfylde formularer og andre rum. Grove aggregater omfatter grus og småsten. Aggregater defineret som grove vil ikke passere gennem et nummer fire sigte, men er stadig små nok til ikke at blive bevaret af et nummer tre skærm. Groft aggregat er som nødder eller chokoladechips i kagen. Tre dele groft aggregat bruges til beton.

Vand

Vand er det, der gør tør betonblanding til brugbar beton. Den mængde vand, du vil tilføje til din tørre betonblanding, afhænger af, hvor meget beton du laver og hvad du bruger det til. Standardhældbar beton har en ensartet konsistens, og konsistensen ligner lidt løst tandpasta eller jordnøddesmør.

Luft

Luft er en vigtig ingrediens i beton, og blandingen skal derfor være tilstrækkeligt luftet før brug. Hvis du bruger en betonblander, kan du tillade betonen at dreje i tromlen med lav hastighed i 15 til 20 minutter for at indarbejde tilstrækkelig luft. Hvis du blander betonen manuelt i en beholder, skal du bruge en stor spade til at folde betonen gentagne gange i 20 til 30 minutter. Folding er en bevægelse, der også bruges til at lave en kage, og kræver at samle en del af blandingen, dreje den over og slippe den lidt over fra sin oprindelige position. Ordene cement og beton anvendes ombytteligt af lejere, der ikke arbejder med dem dagligt. Og i virkeligheden er deres forvirring forståelig. Cement er et rent produkt alene, og er en af ​​de ingredienser, der bruges til fremstilling af beton. Beton er ikke svært at kompilere fra bunden, og du foretrækker måske at vide alt, hvad der er i dit produkt i stedet for at købe det kommercielt.

Anden Artikel

Instruktioner til installation af trægulve
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Gør det selv Finishing en kælder
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Grønne måder at lave elektricitet på
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan måles for en tæppepude
Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Gulvmaling Slibetips
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan Grout Slate Backsplash