Anvendes til en Die Grinder

Anvendes til en Die Grinder  En dørkværn er et elværktøj, der hovedsagelig anvendes til at male materialer som træ, plast og metal. Den leveres i en række størrelser, fra håndholdte til fuld bænkestørrelse, og den har mange strømindstillinger. De mest kraftfulde dysemøller kan gå ud over 30.000 losse RPM. Når du køber en dørkværn og bestemmer mellem størrelser og strøm, skal du tænke over, hvad du skal bruge kværnen til, da den har mange anvendelser.

Buff og polsk

Du kan bruge en dørkværn til at glatte ud og polere ruare områder i træ, plast eller metal. Oftest bruges en dørkværn til at rive ud metalrør. Når du først skærer metalrør, laves små sporer i det. Dysemøllen er et nyttigt værktøj til udjævning af disse sporer, så metalrørene er klar til installation. Generelt bruges en dysemølle til at glatte og rive indersiden af ​​cylindriske overflader såsom rør.

Engrave

Et andet projekt, som du måske arbejder på, kræver en dørkværn er gravering. Til gravering og ætsning i træ-, plast- og metalmaterialer kan du dog bruge en mikrodørkværn. Hovederne på disse drejer sig om størrelsen af ​​en blyant for ekstra præcision ved gravering og ætsning.

Cylinderhovedporting

Cylinderhovedporting er en proces, hvormed man ændrer indtag og udstødning af en motor og dermed forbedrer luftstrøm. En dysemølle bruges i denne proces til omhyggeligt at omforme væggene i indtags- og udstødningsportene.

Formgivning

Dysemøller er også nyttige, men ikke almindeligt anvendte, i den grundlæggende formgivning af træ, plast eller metalmaterialer .

Anden Artikel

Hvordan man maler udvendigt hus Trim
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan isoleres bag gips
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Sådan Fabricate en granit bordplade
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Sådan bruges baseboard Trim
Sådan installeres en antik dør
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Installation og finish af hårde trægulve
Materialeliste til opbygning af et skur
Sådan male en epoxy gulv
Trappe Rail krav
Sådan oprettes en svalehale
Udvendige Vinyl Siding Farver