Ulemperne ved Radio Water Meters

Ulemperne ved Radio Water Meters  For at reducere arbejdskraftomkostningerne til målerelæsere og manuel indlæsning af indgang, er mange byer pålagt radiofrekvensmåler. Disse giver fordelen af ​​reducerede omkostninger (efter installationen) og tillader vandleverandøren at overvåge vandforbruget af de enkelte boliger nøje. Som med enhver teknologi er der også ulemper, der følger med ændringen.

Strømforbrug

Mens mange kommunale vandmålere bruger telefonlinjer til at sende data til hjælpeprogrammet, bruger nogle stadig metre, der er drevet af vandtryk. Vandtryksdrevne målere kræver ingen strømtilslutninger. Opgradering til en radio vandmåler kræver, at der tilsluttes el til måleren, både til telefondrevne systemer og vandtrykssystemer. Dette kan være en direkte 110-volt linje som i dit hus eller kan kræve en lavere spænding (step-down) power converter. Nogle top-of-the-line systemer kan køre på solpaneler, som beboerne kan finde utilsigtet eller i deres vej.

Potentiel radiofrekvensinterferens

Selvom radiovandsmålere er lavdrevne sendere, sender de et signal . Disse sendere bruger andre frekvenser end radiofrekvenser til mobiltelefon, tv eller underholdning, når de fungerer korrekt. Men hvis de er ukorrekt indstillet eller beskadiget, kan de sende signaler, der kan forårsage radiofrekvensinterferens.

Intrusion

Med øget offentlig opmærksomhed på brug af forbrugernes brug, føler nogle borgere sig bekymret over indførelsen af ​​et andet overvågningsværktøj i deres liv . Forbundsinvesteringer i Smart Energy-nettet og andre Smart Utility-innovationer, herunder radio-vandmålere, giver mulighed for, at udbydere af forsyninger kan spore brugsforbrug ved enkelte websteder. Hjælpeprogrammer kan bruge disse oplysninger til at bestemme, om en forbruger kan krænke et plænenavlningsforbud eller endda bruge disse systemer til at håndhæve begrænsningerne for begrænsning af vand.

Anden Artikel

Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan betjenes en skærebrænder
Instruktioner for laserniveau
Sådan laver du en garagehylde
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Tips om fliserne
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Problemer med indblæsning af celluloseisolering
Sådan tegner du en dampbad
Typer af Drill Chucks
Sådan keramiske fliser en trappe
Forordninger for badeværelser
Gør det selv konkrete gangbroer
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan installeres spansk flise
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Trim Installation Tips