Udvendige Vinyl Siding Farver

Udvendige Vinyl Siding Farver  Vinyl sidespor er en af ​​de mest populære typer af sidespor, som du kan sætte på dit hjem. Helt genanvendeligt og meget modstandsdygtig over for skader fra elementer og tid, vinyl er et godt materiale til brug for at give dit hus et varigt udseende. De farver, der er tilgængelige i vinyl sidespor, er også en af ​​dens største egenskaber.

Variety

Tidligere kom vinylbeklædning hovedsagelig i lyse pastellfarver som periwinkle blue eller en lys sandstenbrun. Siding var også populær i hvid. Efterhånden som tiden er gået, er teknologien og fremstillingen avanceret, så nu kan vinyl sidespor fremstilles i et langt bredere udvalg af farver. Ifølge exteriorsidinghelp.com kan vinyl sidespor teoretisk komme i farver fra hele tværs af farvespektret, fra en mørk musket brun eller ibvgrøn til en lysere farve som terrakotta.

Dybde

Farven gøres også anderledes med vinyl sidespor, der med sidespor lavet af andre materialer som aluminium. Med andre former for sidespor er materialet malet en bestemt farve, og den maling er derefter forseglet. Vinyl sidespor er farvet hele vejen igennem, således at hver fiber i sidesporet er den samme, ensartede skygge. Hvis sidesporet er frosset eller afskåret, er materialet inde i sidevægten samme farve som materialet lige på overfladen af ​​sidesiden. Denne komplette slags farve er en anden stor fordel ved vinyl sidespor.

Brugerdefinerede farver

Vinyl sidespor kan også laves i en række brugerdefinerede farver baseret på klientens ønsker. Processen ligner meget maling tilpasning på din lokale hardware butik.Den eneste klient skal gøre er at bringe en stikprøve af en bestemt farve og tillade sidevidenskabsfabrikanten at farve matcher det. Ikke alle vinyl sidespor producenter udføre farve matchende og du skal shoppe til find en vinyl sidespor virksomhed, der vil arbejde med dig på en tilfredsstillende måde. Men at få præcis farven på sidespor, som du ønsker kan være værd at tid og kræfter.

Anden Artikel

Installation af køkkenbordene
Sådan sættes et toilet på flise
Isolering Installation Tips
Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Idéer til at lave en Trailer Porch
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan Strip Concrete Sealer
Sådan behandles Bare Wood
Oplysninger om lydisolering
Sådan fjerner du en linoleumgulv
At lave konkrete hegnindlæg
Køkkenventilation
Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
Sådan installeres Sky Lights
Sådan installeres køkken tællere