Typer af maling blandere

Typer af maling blandere  Malingsblandere er et meget nyttigt værktøj og reducerer mængden af ​​tid, det tager for korrekt blanding. For at malingen skal klæbe korrekt og påføres jævnt på overfladen, skal malingen blandes kraftigt. Malingsblandere blander maling meget mere grundigt, end en person kan gøre for hånden og reducerer den tid det tager for korrekt blanding. Blandingsmuligheder er tilgængelige for næsten alle kanstørrelser.

Elektrisk

Elektriske blandere er en meget almindelig mulighed for blanding af maling. Elektriske mixere arbejder ved at bruge en fælles stikkontakt til at drive en motor, der roterer kanen af ​​maling i høj nok hastighed for at blande malingen effektivt. Elektriske malingblandere skal ofte monteres på en robust overflade, og de fleste modeller vil kræve, at maling kan strammes ordentligt i omrøringsanordningen.

Pneumatisk

Pneumatiske malingskakere arbejder ved at bruge trykluft til at agitere maling kan til effektiv blanding Pneumatiske malingblandere tager lidt plads, men kræver, at brugeren monterer maskinen på en robust bænk eller anden overflade. Pneumatiske blandere kræver som forventet en pålidelig kilde til trykluft til drift. Pneumatiske malingblandere er en meget almindelig blander, der anvendes til mellemstore og store projekter. Pneumatiske blandere er en god løsning til blanding på steder, der ikke har adgang til elektriske udløb.

Industriel gyroskopisk

Industrielle gyroskopiske malingblandere er en af ​​de mest effektive maskiner til blanding af maling hurtigt og effektivt. Industrielle blandere er meget store geardrevne enheder, der kan agitere dåser med ekstremt høje hastigheder og huse dåserne inde i et kammer for maksimal sikkerhed. Industrielle blandingsenheder er kun omkostningseffektive i situationer, hvor de vil se konsekvent brug. Industrielle enheder installeres typisk i malingforretninger og afdelinger. Industrielle blandere har kapacitet til at blande de fleste almindelige størrelser af malingskasser op til 5 gallon.

Håndholdt

Håndholdte malingblandere er meget enkle at bruge og giver en overkommelig løsning til mindre projekter. Håndholdte blandere er tilgængelige som tilbehør til øvelser eller er tilgængelige som selvstændige værktøjer til hurtig og effektiv blanding. Håndholdte mixere er meget nemme at installere og er ret effektive til at fuldføre mindre projekter. På grund af deres billig og lille størrelse er de et perfekt værktøj til små boligprojekter. Håndholdte enheder er nemme at få og er omkostningseffektive nok til at blive købt til små projekter.

Anden Artikel

Sådan bygger du konkrete fodspor
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Installation af keramisk flise over beton
Sådan udskiftes badekar
Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
The History of Cavity Wall Insulation
Leed Certification Protocol
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
DIY cykel opbevaring rack
Sådan installeres terrassedørskærme
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Kraninspektionskontrol liste
Sådan bruges en skrue pistol
Hvordan man laver konstrueret løvtræ