Typer af håndboremaskiner

Typer af håndboremaskiner  Hånd øvelser er et dime et dusin med så mange til salg i hardware og bygning forsyning butikker over hele landet. Nogle forskellige typer hånd øvelser er dog tilgængelige med nogle meget forskellige formål og anvendelser, der er specielt lavet til anvendelse på felter af tømrere, stålarbejdere, mekanikere og en hel række andre fagfolk. At vide, hvilke håndboringer der er til brug for, er meget nyttige, når man leder efter det rigtige værktøj til det rigtige arbejde.

Rotary Drills

Rotationsboringer giver den grundlæggende funktion at fastgøre skruer og bolte til andre materialer. De kommer i 1 / 4-, 3 / 8- og 1/2-inch chuck størrelse. Chuck-størrelsen refererer til borekronen, der passer ind i borekoppen, som strammes og holdes på plads af chucken.

De fleste moderne roterende øvelser er trådløse og har variabel hastighedskontrol for at beskytte motorer og gear fra at brænde ud og ødelægge øvelserne.

De spænder i størrelse og drejningsmomentudgang baseret på det job, som boret er designet til at udføre. Grundlæggende husstandsboremaskiner til små gør-det-selv-projekter har ikke samme antal drejningsmomenter som en industriel boremaskine, der bruges hver dag. Disse øvelser spænder i pris fra $25 til $200 i 2010 afhængigt af funktionalitet, holdbarhed og batteritype. De to batterityper er standard DC spændingsbatterier og lithium ion batterier. Lithium-ion batterier varer tre gange længere end standard batterier og må ikke køre ned, da batteriet er drænet. I stedet fordeles strømmen ens, indtil batteriet ikke længere kan distribuere strøm.

Hammerborer

En hammerboremaskine er i grunden en roterende boremaskine med et frem og tilbagegående hoved, der er lavet til at pundne gennem beton. Dette værktøj fungerer som en jackhammer og en boremaskine i ét og er designet specielt til at bore gennem beton.

Disse øvelser starter omkring $50 og kan nå over 500 dollar i 2010 til industrielle modeller. Nogle af de industrielle modeller er dobbelt så små hammere.

Impact Drills

Impact øvelser kommer i forskellige størrelser. De større slagboringer er lavet specielt til at spænde og løsne bolte og møtrikker. Dem, du ser på fjernsyn ved NASCAR-løb, drives på luftkompressorer. Andre bruger standard 120 volt elektricitet eller et DC-batteri på trådløse modeller.

Impact øvelser arbejde ved kun at inddrage ekstra gear, når der påtrykkes tryk, hvilket tager drejningsmomentet og fordeler det i borehovedet, hvilket muliggør lettere tilspænding og mindre chance for at håndledsskader fra borehåndteringen sættes fast. Indtil dette drejningsmoment er nået, drejer det sig som en almindelig drejebor.

Disse øvelser kommer i mindre versioner og er blevet almindelige i professionelle håndboremodeller, fordi de er lettere at bruge end standard håndboringer.

Impactboringerne koster mellem $80 og $300 i 2010 afhængigt af momenttilpasningsfunktionerne, og om boren drives af luft eller elektricitet.

Anden Artikel

Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Elektriske udskæringsværktøjer
Installation af en pejsblæser
Sådan ændres bladet på en mitsave
Gør det selv Finishing en kælder
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan repareres et gulv og geninstalleres tæppet
Udvendige malingseffekter
Fluorescerende lyspærer fakta
Sådan fjernes Windows Hardware
Tips til Mortising en erstatningsdør
Sådan stopper du luften under en dør
Sådan fjerner du lim på Formica
Indvendige støbning Styles
Sådan vurderer du stenfinermængder
Sådan beregnes trappevinkler
Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
Stålrammeværktøjer
Kælderen Remodel Checklist
Hvordan man laver en sten gangbro fra beton