Sådan passer Cedar Shingles

Sådan passer Cedar Shingles 

1.

Fastgør dit første kursus af helvedesild, der starter ved bunden af ​​taget eller huset. Hvis du bruger helvedesilden som sidespor til et hus, skal du snappe en kridtlinje, der markerer det punkt, hvor sidesporingen begynder. Juster bunden af ​​helvedesilden med kridtlinjen. Helvedesild er generelt koniske, med den ene ende tykkere end den anden. Peg den tykke ende nedad. Fastgør hver singel med to korrosionsbestandige negle og en hammer. Kør neglene u0026 # xBE; tommer fra hver enkelt kant og 1 tommer over den del af stenet, der vil blive dækket af kurset ovenfor.

2.

Plads helvedesildene 1/8 tommer fra hinanden for at tillade til udvidelse. Når du kommer til enden af ​​tagterrassen eller ydervæggen, skal du klippe stenet med en kniv. Til vinklede udskæringer skal du mærke stensten med en blyant og skære den i størrelse på en kasse med sager.

3.

Fastgør to lag helvedesild på første gang. Stagge sømme mellem lagene for at øge vandmodstanden. Dette dobbeltlag af helvedesild giver større vandmodstand på den sårbare bund af tag eller sidespor. På taget skal du strække bunden af ​​helvedesilden 1 u0026 # xBD; tommer over fasciaen, og placer den første kantkanten 1 tommer ud over taggæsken eller gavlen.

4.

Marker den korrekte eksponering mellem et enkeltkursus og det næste ved hjælp af en kridtlinie og målebånd og efter producentens anvisninger. Antallet af singel til overlap varierer afhængigt af størrelsen af ​​den sten du bruger.

5.

Fastgør anden gang af helvedesild. Læg grundstenen af ​​helvedesildene op med din kalkstyringslinie. Sæt sømmen mellem et enkeltkursus og det næste.

6.

Arbejd dig op vægge eller tag, indtil du når toppen. Udfør samme procedure på de resterende dele af huset, der skal shingled.

Tips og advarsler

 • Tag godt pleje, når du arbejder på en stige eller på taget. Fald kan medføre alvorlig skade eller død. På bratte tag skal du bære en sele for at forhindre fald.
 • Cedar helvedesild er et traditionelt byggemateriale, der anvendes til både tagdækning og sidespor. Individuelle cedar helvedesild er fastgjort til tag eller yderside af hjemmet i et overlappende mønster, der leder vand væk fra huset. Når du installerer cedar helvedesild, er det vigtigt at helvedesildene er anbragt på passende vis, og at hvert løb af helvedesild overlapper kurset under den rette afstand. Hvor en singel strækker sig ud over enden af ​​taget eller huset, kan det trimmes for at passe.

  Anden Artikel

  DIY Epoxy Paint
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Ideer til en to-bil garage
  Disc Sander Instruktioner
  Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
  Den bedste måde at isolere et hus på
  Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Oplysninger om badekarregulering
  Hvad er murstenfinerkonstruktion?
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Opbygning af en forbrændingspanel
  Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
  Sådan opsættes en sprøjtepistol
  Sådan finder du badeværelse opbevaring
  Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
  Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ