Sådan påføres Vinyl Stick Fliser

Sådan påføres Vinyl Stick Fliser 

1.

Læg fliserne direkte på gulvet, hvor du vil installere dem uden at fjerne bagsiden. Kontroller, at fliserne ligger i lige rækker og dække jorden jævnt.

2.

Skær fliserne til at passe til kanterne af rummet eller rette ud ujævn række af fliser. Placer flisen på bunden af ​​skæreren, og tryk håndtaget helt ned som om det var en papirstop. Bladet vil skære rent igennem fliserne og bagsiden.

3.

Hent en række fliser ad gangen og skræl ryggen på hver enkelt. Tryk hver flise fast på gulvet i det samme mønster, hvor du har taget dem op, og pas på at rette dem ordentligt igen.

4.

Rul fliserne med en vinyl fliserulle for at hjælpe klæbemidlet til at holde fast på substratet mere fast. Skub håndtaget på valsen fremad og træk det tilbage mod dig igen flere gange over hvert område. Valsens tryk vil cementere klæbemidlet på underlaget og sikre, at dine fliser ikke løsner.

Selvklæbende vinylfliser eller vinylstokplader er en af ​​de nemmeste typer gulve at installere. Der kræves ingen specielle klæbemidler, og der må ikke indtrængning klæbemidlet er på bagsiden af ​​flisen. Vinylfliser kommer i mange forskellige størrelser, farver og mønstre. For at hjælpe jobbet med at gå mere glat, skal du sørge for at leje en vinylflise og rulle fra din lokale hardware butik, inden du begynder.

Anden Artikel

Hvordan man designer et nyt badeværelse
Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Sådan Grout Slate Backsplash
Den bedste måde at skære loftfliser på
Typer HardiePlank Siding
Elektriske udskæringsværktøjer
Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
DIY Epoxy Paint
Sådan justeres Folding Closet Døre
Typer af Railroad Hammers
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Standardrørstørrelser
Hvad er melamintømmer?
Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Disc Sander Instruktioner