Sådan måles for en tæppepude

Sådan måles for en tæppepude 

1.

Tegn et diagram over værelserne, der skal tæppes på et stykke papir. Diagrammet behøver ikke at skalere, men skal have den korrekte orientering af værelserne på gulvplanen i de rigtige former. Markér navnet på hvert værelse på diagrammet.

2.

Mål hvert rum fra væg til væg med målebåndet. Mål bredden og længden og rund op til nærmeste seks tommer. Optag målingerne for hvert rum på diagrammet.

3.

Multiplicer længden gange bredden for hvert værelse for at beregne mængden af ​​kvadratfod pr. værelse. Optag firkantede optagelser for hvert rum på diagrammet.

4.

Tilføj den firkantede optagelse af hvert område, der skal tæppes, for at beregne den samlede kvadratmængde af gulvtæppet, der er påkrævet.

5.

Tilføj 10 procent til det samlede antal for at tillade ekstra og små fejlberegninger i målinger Dette er den endelige sum af kvadratmeter tæppe til at købe.

Tips og advarsler

 • Mål et rum for at omfatte tæpper i døråbninger, skabe og på trapper, hvor nye tæpper vil installere.
 • Den mest almindelige Bredden i gulvtæppet er 12 meter bred. I dette tilfælde vil der være dobbelt så mange ruller tæppeflod til et job som tæppet.
 • Tæppe er tilgængelig i tykkelser på 1/4 tommer til 7/16 tommer med garantier, der varer fra 10 år til levetid. Parring af et kvalitetstæppe med den billigste dyne tæppe kan resultere i, at puden slides ud før tæppet, hvilket kræver, at tæppet fjernes, så puden kan udskiftes. Tyndere puder kan forårsage tæpper til at slå sammen eller have dybe slidmønstre i områder med høj trafik. Parring af et tæppe og pude, der begge har lignende længere eller levetidsgaranti, fører typisk til et længere arbejde med gulvbelægning.

  Anden Artikel

  Sådan installeres vægfliser i et badekar
  Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
  Sådan fjerner du en Moen Brusekran
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Sådan konverteres en garage til et studie
  Installation af køkkenbordene
  Tips til marmor gulve
  Sådan Bestiller Vinyl Siding
  Indbyggede pejs ideer
  Typer af Drill Chucks
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
  Tips om fliserne
  Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
  Bench Grinder Instruktioner
  Home Design Alternativer til en Garage
  Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
  Kælder Toilet Valg
  Hvordan installerer du en indvendig trædør?
  Hjemmelavede indendørs brænderække